Sistem bilgilerini paylaş.
Kurulu sisteminde Clover Bootloader kullanıyorsan, kurulumdan önce bunu güncelleyip dene.
Farklı USB portları ile dene.
BIOS ayarlarını kontrol et.
Clover Boot Menü / Options içinde kenel lapic işaretle. Graphic içinde Injext Intel ve Inject EDID işaretli yada işaretlemeden dene.
Afedersin hocam, Kurulu sistemde ( El Capitan 10.11.2 ) laptop ekranı devre dışı kalıp yalnızca hdmi den görüntü verdiği için sildim ve en güncel sürümü denemeye karar verdim.
Farklı USB portlarını denedim sonuç aynı, bios ayarları rehber konuda önerildiği gibi , zaten önceki kurulan hackintosh için nasılsa öyle duruyor ayarlar.
Clover/Options/Graphic de Inject Nvidia seçeneği var sadece, intel mevcut değil HD Graphic üretici tarafından devre dışı bırakılmış durumda.Kendilerine yazdığım mail e karşılık olarak aktif edilemez yanıtını aldım.
Config Plist : Dropbox - config.rar ( 10.11.2 ile bootta sorun yok ama 10.11.4 te sorun yaşıyorum malesef )
Sistem :
Monster Tulpar T7 V5.3 Laptop (CLEVO P771DM-G ) - Bootloader (USB Clover)
Chipset : Intel® Z170 Express Chipset
CPU: Intel® Skylake Core™ i7-6700K
RAM : 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2133MHz SODIMM ( EEC Mevcut değil )
GPU: Nvidia GTX970M MXM - 17.3" 1920x1080 (Optimus Üretici tarafından devre dışı bırakıldığı için HD Graphics kullanılamaz. Yalnızca harici Ekran kartı kullanılabilir. )