Sıfır monitör dahil değil.İkinci el olur mu yoksa sıfır mı?
Bir de monitör dahil mi?
Bence kaçırmayın başka bir şeylerede bakayım ama bu bence bayağı iyi fiyata göre.![]()
Hazır Sistemler ve Gaming Bilgisayar Fiyatları - ITOPYA
En yeni Hazır Sistemler ve hazır gaming bilgisayar modelleri en iyi fiyat, hızlı teslimat ve uygun ödeme seçeneği ile ITOPYA.COM'da.www.itopya.com
Sıfır monitör dahil değil.
Hocam linki tekrar kontrol eder misiniz liste açılıyor sadece.Bence kaçırmayın başka bir şeylerede bakayım ama bu bence bayağı iyi fiyata göre![]()
Hazır Sistemler ve Gaming Bilgisayar Fiyatları - ITOPYA
En yeni Hazır Sistemler ve hazır gaming bilgisayar modelleri en iyi fiyat, hızlı teslimat ve uygun ödeme seçeneği ile ITOPYA.COM'da.www.itopya.com
Bence kaçırmayın hemen alın her an stoklar bitebilir alamazsanız ben üzülürüm.
Hatta 1500 TL daha özelleştirip i5 12400F alabilirsiniz fiyatta 12500 TL olur 500 TL daha ekleyebilirseniz.
Direkt bu sistem olsa darboğaz yaşanır mı? Ve bu ekran kartını ilk defa duyuyorum güvenilerek alınır mı? İleride sorunlar yaratabilir mi?
Direkt bu sistem olsa darboğaz yaşanır mı? Ve bu ekran kartını ilk defa duyuyorum güvenilerek alınır mı? İleride sorunlar yaratabilir mi?
Intel ekran akrtının ileride sıkıntı çıkarabileceğini söyleyen çok kişi var. Söyledim ama ısınamadı gibi.Yapmaz ama yükseltebilirseniz i5 12400F e yükseltebilirsiniz yükseltirseniz 12500TL yapar Arc 750 Intel tarafından yapılmıştır sıkıntı çıkmaz
Önerdiniz mi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.