10-12 bin TL arası sistem önerisi

Bütçe
10-12 bin tl

we1N

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım için sistem önerisi sunacağım. CS:GO ve LoL harici oyun oynanmayacak hafif de iş güç için kullanılacak. Bu fiyata neler gelir? Güncel piyasadan hiç haberim yok maalesef.

Bence kaçırmayın başka bir şeylerede bakayım ama bu bence bayağı iyi fiyata göre

Bence kaçırmayın başka bir şeylerede bakayım ama bu bence bayağı iyi fiyata göre.

Sıfır monitör dahil değil.

Bence kaçırmayın hemen alın her an stoklar bitebilir alamazsanız ben üzülürüm.

Hatta 1500 TL daha özelleştirip i5 12400F alabilirsiniz fiyatta 12500 TL olur 500 TL daha ekleyebilirseniz.

Son düzenleme:
Bence kaçırmayın başka bir şeylerede bakayım ama bu bence bayağı iyi fiyata göre

Bence kaçırmayın hemen alın her an stoklar bitebilir alamazsanız ben üzülürüm.

Hatta 1500 TL daha özelleştirip i5 12400F alabilirsiniz fiyatta 12500 TL olur 500 TL daha ekleyebilirseniz.
Hocam linki tekrar kontrol eder misiniz liste açılıyor sadece.

Direkt bu sistem olsa darboğaz yaşanır mı? ve bu ekran kartını ilk defa duyuyorum güvenilerek alınır mı ileride sorunlar yaratabilir mi?

Direkt bu sistem olsa darboğaz yaşanır mı? Ve bu ekran kartını ilk defa duyuyorum güvenilerek alınır mı? İleride sorunlar yaratabilir mi?

Yapmaz ama yükseltebilirseniz i5 12400F e yükseltebilirsiniz yükseltirseniz 12500TL yapar Arc 750 Intel tarafından yapılmıştır sıkıntı çıkmaz

Direkt bu sistem olsa darboğaz yaşanır mı? Ve bu ekran kartını ilk defa duyuyorum güvenilerek alınır mı? İleride sorunlar yaratabilir mi?

Önerdiniz mi hocam?

Son düzenleme:
Yapmaz ama yükseltebilirseniz i5 12400F e yükseltebilirsiniz yükseltirseniz 12500TL yapar Arc 750 Intel tarafından yapılmıştır sıkıntı çıkmaz

Önerdiniz mi hocam?
Intel ekran akrtının ileride sıkıntı çıkarabileceğini söyleyen çok kişi var. Söyledim ama ısınamadı gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı