10-12 bin TL sistem toplama

Incubus

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim üzere bu fiyat aralığında sizden sistem önerisi almak istiyorum. Ekran kartı olarak Rtx 2070 ya da Gtx 1070Ti almayı düşünüyorum. Başka bir deyişle ekran kartından beklentim en az 1070 Ti performansını alabilmek. Hız aşırtma (Overclock) yapmayacağım fakat oyunları yüksek ayarlarda oynamayı arzu ediyorum. Dolayısıyla performansı iyi olan bir sistem toplamak istiyorum.

Tüm donanımlar dahil (psu, ssd vs) bütçem yaklaşık 10 bin TL civarında. Sanıyorum ki 12 bine kadar çıkabilirim. Monitörden beklentim ise 2K çözünürlüğe ve yüksek tazeleme hızına (1-2 ms) sahip olması. İşlemci olarak ise kafamda intel i5 8600, i5 8600k ya da i5 9600k var. Bu doğrultuda sizlerden anakart, işlemci, bellek ve monitör tavsiyesi alabilirsem çok sevinirim.

Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:

Hocam önerin için çok teşekkür ederim. Amd işlemci hiç kullanmadım o yüzden memnun kalır mıyım emin değilim. Intel üzerine yoğunlaşıp Amd’yi araştırmayarak yanlış mı yapıyorum fikrinizi alabilir miyim?

Hocam önerin için çok teşekkür ederim. Amd işlemci hiç kullanmadım o yüzden memnun kalır mıyım emin değilim. Intel üzerine yoğunlaşıp Amd’yi araştırmayarak yanlış mı yapıyorum fikrinizi alabilir miyim?
AMD yeni nesil ile o kadar geri değil ve 2k 4k performansları güzel benzer videolar var bakarsın forumda da anlatırlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci olarak geri olduğunu düşünmüyorum, sadece şuana kadar hep İntel kullandığım için Amd’ye geçmeye gerek olup olmadığı konusunda kesin karara varamadım.

Buyur; bütçeni 700-800TL civarı aşıyor ama performansın çok iyi yaşanacağı bir sistem.
Ayrıca soruna gelirsek AMD işlemciler İntel işlemciler'den çok daha performanslı. AMD işlemcilerde çekirdek sayısı fazla olduğu için uygun kartlartı kullanıldığında
İntel'den çok iyi performans alırsın.

Monitör:AOC AGON AG241QX 23.8" 144 Hz 1ms Fiyatı
Screenshot_20181120-195417_Chrome.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı