Buyur; bütçeni 700-800TL civarı aşıyor ama performansın çok iyi yaşanacağı bir sistem.
Ayrıca soruna gelirsek AMD işlemciler İntel işlemciler'den çok daha performanslı. AMD işlemcilerde çekirdek sayısı fazla olduğu için uygun kartlartı kullanıldığında
İntel'den çok iyi performans alırsın.
Önerin için çok teşekkür ederim hocam. Bir sorum olacak, artık ekran kartlarının ağırlığı absürt sayılara ulaştığı için asus bazı anakartlarının ekran kartı slotlarına metal destek koymuş. Bu ekran kartında olup olmadığını göremedim. Böyle bir desteğin yapılması anlamlı mı yoksa pek gerekli değil mi?
Hocam 2K da darboğaz falan yapmaz da ben yinede şu darboğaz ve çözünürlük mevzusunu bilmediğim için kendim 4K 60FPS oyun oynamak için şu sistemi kurdum. Hataları varsa yazın arkadaşlar ben de alacağım ben de faydalanayım bari konudan
Bu sistem üzerinde birçok değişiklik yapabilirsin tam kaç yapıyor maliyeti bilmiyorum ama ona göre birini düşürürsün HDD yi çıkarıp 1TB SSD eklersin vs vs. Kullanım amacına göre sana kalmış , ben kendime göre yaptım.
Tavsiyen için teşekkür ederim hocam ama sana naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim. Eğer freesync bir monitör alacaksan ekran kartın Amd olsun ya da bu monitörün yerine g-sync bir monitör tercih et.
Intel tek çekirdek avantajını 1080P çözünürlükte görürsün. Bu yüzden 2K monitör ve 2070 alıyorsan işlemci olarak Ryzen 5 2600X ve B450 anakart alsan daha iyi olur.
Intel tek çekirdek avantajını 1080P çözünürlükte görürsün. Bu yüzden 2K monitör ve 2070 alıyorsan işlemci olarak Ryzen 5 2600X ve B450 anakart alsan daha iyi olur.
Teşekkür ederim hocam, sağolun. Açıkçası sizin tavsiyeleriniz ve diğer arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda Amd işlemcilere biraz daha sempati kazandım diyebilirim.