Hayırsız Cellat
Hectopat
- Makaleler
- 1
10.000 TL'ye 1080 Ti kartlı sistemler varken neden bu kadar ugrasiyosunuz anlamadım topladığınız sistemden 3 kat iyi performans verir.
Çok iyiymiş, eğer dediğiniz gibi 5700 XT'lerdeki kronik sorun yoksa alırım herhalde.Kısmetliymissin hem satıcı İzmir'de hem Founders Edition hem de param guvende acik.
@SerdarT35 baktın mı son attigima
Birde 2. El vs gibi alışveriş yerine gidip bir mağazadan al ki sorun yaşadığında muhattap bul ve garantisi olsun. bak bu çok önemli!Kardeşim 40.000tl ayarla güzel bi pc yap kendine daha da uğraşma neden; ucuza kaçtıkça ilerde çok sorun yaşarsın, yeni çıkan oyunları oynayamazsın, sistemin bozulur vs gibi bir sürü olumsuzlukla karşılaşırsın, oyun oynama şevkinde gider. Ama iyi bir makinen olursa basar gidersin. En kötü onu upgrade edersin yeni kart vs gibi, ayrıca iyi bir pc ile evden çalışma video edit tasarım vs gibi iş imkanlarına da sahip olabilirsin. Bi abin olarak sana tavsiyem, yarışacağın araba iyi olsun ki geri kalma. Yaş 38 mesleğim 3d ve video animasyon. Bu oyunların haritalarını yapıyorum
Kardeşim 40.000TL ayarla güzel bir PC yap kendine daha da uğraşma neden; ucuza kaçtıkça ileride çok sorun yaşarsın, yeni çıkan oyunları oynayamazsın, sistemin bozulur vs gibi bir sürü olumsuzlukla karşılaşırsın, oyun oynama şevkinde gider. Ama iyi bir makinen olursa basar gidersin. En kötü onu upgrade edersin yeni kart vs gibi, ayrıca iyi bir PC ile evden çalışma video edit tasarım vs gibi iş imkanlarına da sahip olabilirsin. Bir abin olarak sana tavsiyem, yarışacağın araba iyi olsun ki geri kalma. Yaş 38 mesleğim 3D ve video animasyon. Bu oyunların haritalarını yapıyorum
Bir de 2. El vs gibi alışveriş yerine gidip bir mağazadan al ki sorun yaşadığında muhatap bul ve garantisi olsun. Bak bu çok önemli!
Çok iyiymiş, eğer dediğiniz gibi 5700 XT'lerdeki kronik sorun yoksa alırım herhalde.
@perseid78 bu arada şu PSU besler mi?
@SEMIKAANCAKIR hocam siz debilirsiniz ikinci el ekran kartı işlerini bir bakasanız olur mu?
FE harici miningli deniliyor, doğru mudur?Besler hocam, 5700XT güzel karttır kaslidir. Şahsen aynı mimariye sahip 5600XT'yi 1.5 yıldır kullanıyorum 0 hata. Ancak alacaksanız blower model pek sağlıklı olmaz 200+ W çekebilen bir kart çünkü. En azından evoke, Pulse gibi modellere bakın derim.
Marsa git demiyoruz 40.000 için imkan yaratılır boş boş konuşup benim canımı sıkma yok manası yokmuşta yok bimlemne anaokulu çocuğu musun sen?
FE harici miningli deniliyor, doğru mudur?
Tamam kardeşim 12000 tlyr al 2 gün sonra bozulsun muhattabta bulâma elinde kalsın, bu arkadaşlar daha iyi biliyor ben bilmiyorum sen onları dinle boşver.Herkesin durumu bir değil tak diye 40k veremiyor herkes. Bütçe 10-12K ise 10-12'dir, 15'e kadar zorla demeni anlarım ama 4 katına zorla demek...