10-12 bin TL'ye monitör dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
10-12K
Tamamdır, ekran kartını ve işlemciyi sipariş etim. Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT'yi söyledim. 3600 stok fanıyla 1800'e, 5700 XT 4200'e geldi.
PSU ile adamla anlaştık, geri döndüğü anda sipariş vereceğim.
950'ye anlaştık.
Monitör hazır, elden alacağım.
Sadece anakart, RAM ve kasa kaldı. Onlar için şunları düşündüm.
Kasadan belki vazgeçebiliriz zaten başta düşündüğümüz zamlanmış. Sizin düşünceleriniz neler?

Tamamdır, ekran kartını ve işlemciyi sipariş etim. Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT'yi söyledim. 3600 stok fanıyla 1800'e, 5700 XT 4200'e geldi.
950'ye anlaştık.
Kasadan belki vazgeçebiliriz zaten başta düşündüğümüz zamlanmış. Sizin düşünceleriniz neler?
Hocam bence 5700XT için mesh bir kasa çok daha iyi olur, zaten ısınan bir model :D

950'ye anlaştık.
Merhaba, aynı kasayı 2 hafta önce 1000 TL ye aldım ve yan kapağı cam değil pleksi, buda ısınmaya yol açıyor 5700 xt malum ısınan bir kart bence camli ve hava akışı iyi olan birbkasa tercih etmeniz daha iyi olur, bu arada ssd olarak ne tercih ettiniz?

Merhaba, aynı kasayı 2 hafta önce 1000 TL ye aldım ve yan kapağı cam değil pleksi, buda ısınmaya yol açıyor 5700 xt malum ısınan bir kart bence camli ve hava akışı iyi olan birbkasa tercih etmeniz daha iyi olur, bu arada ssd olarak ne tercih ettiniz?
Ssd varmış elinde onu kullancak.

Anladım hocam bu arada aklınızda bulunsun istemi kurduktan sonra kesinlikle bu RAM'lerin XPG ayarını BIOS'tan 3600'e çekmenizi öneririm AMD sistemlerde MHz değeri FPS'i çok etkiliyor.
Ekran kartı için Wattman tetiklenmezse öyle yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı