10-12 bin TL'ye monitör dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
10-12K
Heyecanlandım, God of War, Cyberpunk, RDR2 testlerini merak ediyorum açıkçası. eğer indirip test ederseniz iyi olur.
Şimdilik GTA 5 testi yapabilirim çünkü dediğim gibi kardeşime topladım ve o yüksek sistem sadece GTA oynuyor. Bir de Spider-Man, EA FC 25 oynamak istiyor yeni bilgisayara geçince. Tabii bu oyunlarda 75 FPS'ten fazla performans alacağından pek farketmiyor. İkna eder Cyberpunk indiririm, tam bir benchmark oyunu zaten.

Şimdilik GTA 5 testi yapabilirim çünkü dediğim gibi kardeşime topladım ve o yüksek sistem sadece GTA oynuyor. Bir de Spider-Man, EA FC 25 oynamak istiyor yeni bilgisayara geçince. Tabii bu oyunlarda 75 FPS'ten fazla performans alacağından pek farketmiyor. İkna eder Cyberpunk indiririm, tam bir benchmark oyunu zaten.
Merhaba son durum nedir

Merhaba son durum nedir?
Şu anlık sadece GTA 5 testi yapabildik.
Test sonuçları ise şöyle:
MSAA X4 hariç Ultra ayarlar:
FPS: (monitörden dolayı) 75 FPS.
GPU: 100W civarı %50-60 kullanımlarda 60-65 derece.
CPU: 60W civarı 75 derece.

Kardeşim GTA ve FIFA harici oynamadı şuana kadar gariptir ki, yakında GTA 5'e büyük bir performans güncellemesi gelecek, umarım onu kullanabilirim Benchmark olarak.

Son düzenleme:
@SerdarT35 Kartta herhangi bir sorun var mı? Yoksa sorunsuz çalışıyor mu?
Bir de kardeşine memnun olup olmadığını sorar mısın? Ona göre bundan sonra FE modelini önerebilirim insanlara.
Başta birkaç kere oyun çökmüştü, onların sebebi kardeşimmiş. Fakat bazen ekran yırtılmaları ve sonrasında oyunun çökmesi gibi sorunlar çıktı. Onlar da düzeldi gibi. Yani garip hocam, herhalde yazılımsal olarak sürücülerde sorun var. @FehmiDogru.js hocamda da AMD kart va ve son sürücü onda da sorun çıkartmıştı. Yani sürücü sorunu diye düşünüyorum. Donanımsal olacağını sanmam.
FE modelini pek önermem. 5700'ünki bir miktar idare ederken 5700 XT yanıyor resmen.

Başta birkaç kere oyun çökmüştü, onların sebebi kardeşimmiş. Fakat bazen ekran yırtılmaları ve sonrasında oyunun çökmesi gibi sorunlar çıktı. Onlar da düzeldi gibi. Yani garip hocam, herhalde yazılımsal olarak sürücülerde sorun var. @FehmiDogru.js hocamda da AMD kart va ve son sürücü onda da sorun çıkartmıştı. Yani sürücü sorunu diye düşünüyorum. Donanımsal olacağını sanmam.
FE modelini pek önermem. 5700'ünki bir miktar idare ederken 5700 XT yanıyor resmen.
Hocam daha pek uzun bir inceleme yapamadım ancak driver sorunu yaşayan arkadaşlar varsa Adrenalin 24.12.1 yerine PRO 24.Q4 sürümünü denemelerini öneririm, özellikle %1 FPS değerlerinde büyük bir artış gözlemledim ve driver kaynaklı bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı