Mimar arkadaşım ofisi için bir sistem toplamak istiyor. Öncelik olarak mimarlık programlarını performanslı biçimde çalıştırabilecek, yeri geldiğinde oyun oynayabileceği, uzun ömürlü ve güçlü bir kasa istiyor.
Kendisi sanıyorum MediaMarkt'a başvurmuş ve ona aşağıdaki sistemi önermişler. Fiyatları, bileşenleri ve Everest markasını görünce almamasını, o paraya çok daha iyi bir sistem kurulabileceğini söyledim. Hazır sistem ya da el ile toplamak için bileşen tavsiyelerinizi bekliyoruz. AMD / Intel / NVIDIA fark etmez.
Onu sormadım ama siz nasıl istiyorsanız o şekilde bir tavsiyede bulunabilirsiniz.
Sıfırdan kasa kurma, montaj işleri konusunda her ikimiz de tecrübesiziz. Arkadaşımın isteği hazır toplanmış / toplatılmış kasa siparişi vermek midir onu da bilmiyorum ama bileşenleri tek tek alsak dahi bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum.
Pc toplama sihirbazı, en uygun fiyatlarla hızlıca ve yüksek uyumlulukta bilgisayar toplamanıza olanak verir. Bilgisayar toplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Mimarlık programlarının hangi donanımla daha iyi çalıştığını bilmiyorum ama tahmin yürüterek şöyle bir sistem yaptım: Eki Görüntüle 448271
Site: sinerji.gen.tr
Everest firmasına bilgisayar emanet edilmez. Onun dışında MediaMarkt=Kazıkcı Şevket. İncehesap, Sinerji gibi yerlerden daha iyisini hatta kat ve kat daha iyisini alabilirsiniz.