10-12 bin TL'ye Sistem Toplama

Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Mimar arkadaşım ofisi için bir sistem toplamak istiyor. Öncelik olarak mimarlık programlarını performanslı biçimde çalıştırabilecek, yeri geldiğinde oyun oynayabileceği, uzun ömürlü ve güçlü bir kasa istiyor.
Kendisi sanıyorum MediaMarkt'a başvurmuş ve ona aşağıdaki sistemi önermişler. Fiyatları, bileşenleri ve Everest markasını görünce almamasını, o paraya çok daha iyi bir sistem kurulabileceğini söyledim. Hazır sistem ya da el ile toplamak için bileşen tavsiyelerinizi bekliyoruz. AMD / Intel / NVIDIA fark etmez.

Resimde yer alan bileşenler, yukarıdan aşağıya:
  1. SSD: Sandisk SSD Plus 240GB
  2. HDD: WD Red 3,5" SATA III 6Gbit/s IntelliPower 2TB 64MB Cache
  3. CPU: Intel Core i7-9700KF 3.60 GHz 1151p Box (BX80684i79700KFSRFAC)
  4. GPU: MSI VGA GeForce RTX 2060 GAMING Z 6G Ekran Kartı
  5. Anakart: Asus TUF Z390-PRO Gaming Intel Z390 4266MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart
  6. RAM:2X Kingston BILRKGHX 16D43003 (?Nedir bilen varsa yazarsa seviniriz)
  7. Kasa & PSU: Everest Rampage TITAN 750W 80 Plus Kasa
  8. Sıvı Soğutma: Everest Rampage Moon Chill 240
Her türden mesajlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

İyiki buraya başvurmuşsunuz zira bu sistem çok dengesiz. Tek bir siteden alınması şart mı?
Onu sormadım ama siz nasıl istiyorsanız o şekilde bir tavsiyede bulunabilirsiniz.

Sıfırdan kasa kurma, montaj işleri konusunda her ikimiz de tecrübesiziz. Arkadaşımın isteği hazır toplanmış / toplatılmış kasa siparişi vermek midir onu da bilmiyorum ama bileşenleri tek tek alsak dahi bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum.

Ayrıyetten Kara Cuma’yı beklemenizi öneririm. Daha ucuza alabilirsiniz.

Anakart kısarak ek sıvı soğutma alınabilir ama bence ilk etapta gerek yok.

Everest firmasına bilgisayar emanet edilmez. Onun dışında MediaMarkt=Kazıkcı Şevket. İncehesap, Sinerji gibi yerlerden daha iyisini hatta kat ve kat daha iyisini alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…