10-12 bin TL'ye Sistem Toplama

İtopya'da bulunan MARS-S3757X/AMD Ryzen 7 3700X/SAPPHIRE RX 5700 PULSE 8GB/16GB DDR4//500GB NVMe Gen4 SSD/2TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bu sistemi, şu şekilde özelleştirerek alabilirsiniz.
MARS-S3757X.PNG

Toplamda 11.833 TL yapıyor.

Ekran kartını, isterseniz ve bütçe uygunsa 505 TL daha vererek RX 5700 XT'ye yükseltebilirsiniz.

Bence farklı sitelerden de toplayabilirsiniz. Zira PC montajı çok kolay. Racep Baltaş'ın ya da başkalarının birkaç videosunu izleseniz kaparsınız. Jenga'nın hassasiyeti ve Lego'nun parça birleştirmesi var o kadar.

Çok doğru diyorsunuz ancak özelleştirme kısmında 2*16 3600MHz bulunmuyor. Eğer arkadaş 3600MHz olmasını istemezse, fazladan 3 TL ile 2*16 3200MHz olarak seçebilir.
O daha mantıklı. Stabilite açısından en doğru seçim.

Psu canlı bomba. Bu arada Mediamarkt şart mı? Değilse şöyle bir sistem topladım
Merhaba, değil. Teşekkür ederim.
Ayrıyetten Kara Cuma’yı beklemenizi öneririm. Daha ucuza alabilirsiniz.
Arkadaşa önümüzdeki ayda Black Friday olacağından bahsettim fakat doların seyri de agrasif biçimde yukarıya doğru. Bindirimli fiyatlara indirim yapılacaksa aynı kapıya gelir, uzun süre beklemenin anlamı yok. Sizce?

Merhaba, değil. Teşekkür ederim.

Arkadaşa önümüzdeki ayda Black Friday olacağından bahsettim fakat doların seyri de agrasif biçimde yukarıya doğru. Bindirimli fiyatlara indirim yapılacaksa aynı kapıya gelir, uzun süre beklemenin anlamı yok. Sizce?
Bence beklemenin bir anlamı yok. Dolar hızla artıyor. Attığım sistemi alması en mantıklısı olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı