10-12 bin TL'ye tablet tavsiyesi

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10
Corsair Delta RGB
Gamebooster Fire Storm
Waizowl OGM Pro V2
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ablam iPad'imi aldı bu yüzden tablet arayışındayım. 10-12 bin liraya sağlam, iyi ekranlı, düzgün pili olan ne alabilirim? Eskiden Huawei tabletim vardı, çok pis kasıyordu bu yüzden Android'e soğuk bakıyordum fakat başka çarem yok.

Honor Pad 10 öneririm kendim kullanıyorum yazılımı çok iyi ve stabil. Ekran 16:10 oranı olduğu için dizi film izlemek için ekranı bayağı kaliteli yanında klavyeli kılıfıda geliyor. Kalem lazımsada sahibinden gibi yerlerde açılmamış kutu olarak uygun fiyata verenler var.

Merhaba arkadaşlar, ablam iPad'imi aldı bu yüzden tablet arayışındayım. 10-12 bin liraya sağlam, iyi ekranlı, düzgün pili olan ne alabilirim? Eskiden Huawei tabletim vardı, çok pis kasıyordu bu yüzden Android'e soğuk bakıyordum fakat başka çarem yok.
İkinci el Pad 6 veya S9 FE bakın.

Pil konusunda en son xiaomi bakın derim. Çünkü genel olarak tüm cihazlarının pili diğer aynı segment cihazlara göre gözle görülür şekilde az gidiyor. Yazılımı çöp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı