10-13 bin TL 2K IPS Monitör Önerisi

İlk seferde ölü piksel sorunundan dolayı gönderdim değişim yapalım dendi. Değişimden gelen monitör ise çamur gibi gözüküyordu.3. ye aradığımda dayanamayıp iade aldılar adamlarla 45dk falan tartıştım. Beyaz parlaklığı iyi lakin kırmızı yeşil gibi renklerin doygunluğu benim için çok mühim. Bende vatan da MediaMarkt'ta gezdim biraz Samsung gördüğüm an beni çok tatmin etti AAA oyun oynayan biriyim sürekli ve ayarları Ultra ya dayamayı severim. Panel kaliteleri teknik anlamda iyi olan monitörler var evet ama gözle baktığınız zaman tatmin etmiyorlar. Hayatım boyunca MSI almayacağım mesela hangi MSI monitöre baksam başımı ağrıtıyor, 2 3dk bakmam yetiyor boş vakitlerde her dışarı çıktığımda gider monitör sistem bileşeni falan bakarım. Benim için güzel bir hobi Lenovo, Samsung, LG harici monitörler bana pek hitap etmiyor.

Philips 300 cd biraz düşük değil mi parlaklık olarak? Benim oda genelde karanlık oluyor ama yine de bilemedim. Philips'in en büyük artısı 260 Hz gibi geldi bana. Diğer sRGB vs. aynı dediğiniz gibi. 170 kullanan biri olarak 210'lar belki pek etki etmez ama 260 güzel oran cidden.

300 cd karanlık oda için yeterlidir fakat daha yüksek parlaklık istiyorsanız AOC modeline yönelebilirsiniz. 400 cd sunuyor. ASUS ise 460 cd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…