DonVitoCarleone
Hectopat
Vatan'a gidip 32'liği deneme imkanı varsa bir denemek isterim. CS2, PUBG gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum ama bende de büyük ekran hastalığı var, yıllardır 27 kullandım. Artık küçük gelmeye başladı
ASUS'ta ne gibi sorunlar yaşadın? Okuduğum 10 yorum varsa 9'u iyiydi de merak ettim şimdi. Sıkıntılıysa uğraşmaya değmez...
İlk seferde ölü piksel sorunundan dolayı gönderdim değişim yapalım dendi. Değişimden gelen monitör ise çamur gibi gözüküyordu.3. ye aradığımda dayanamayıp iade aldılar adamlarla 45dk falan tartıştım. Beyaz parlaklığı iyi lakin kırmızı yeşil gibi renklerin doygunluğu benim için çok mühim. Bende vatan da MediaMarkt'ta gezdim biraz Samsung gördüğüm an beni çok tatmin etti AAA oyun oynayan biriyim sürekli ve ayarları Ultra ya dayamayı severim. Panel kaliteleri teknik anlamda iyi olan monitörler var evet ama gözle baktığınız zaman tatmin etmiyorlar. Hayatım boyunca MSI almayacağım mesela hangi MSI monitöre baksam başımı ağrıtıyor, 2 3dk bakmam yetiyor boş vakitlerde her dışarı çıktığımda gider monitör sistem bileşeni falan bakarım. Benim için güzel bir hobi Lenovo, Samsung, LG harici monitörler bana pek hitap etmiyor.