10-15 bin TL aralığında laptop önerisi

Bütçe
10-15 bin TL
Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
SSD veya HDD modeli
En az 512 GB
Merhaba.

Annemin nadiren kullandığı Atom işlemcili bir laptop vardı. Yeni bir okulda çalışmaya başladığı ve bilgisayarı olmadığı için yeni bir laptop almamız gerekiyor.

10-15 bin TL arasında; tercihen HP, Dell marka, en az 512GB SSD'li ve pili uzun gidebilecek bir cihaz arıyorum.

Uzun yıllar Dell Vostro kullandığım için başta Vostro 3530 modelini düşündüm. Ancak fikir ve önerilerinizi almak istiyorum.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

@Astiva hocam, laptopların piri. Yardımın çok pozitif olacaktır benim için.

Alıp geçebilirsiniz. Güle güle kullanın. Hafif, güzel pil süresi ve güncel diyebileceğimiz bir model. Eli yüzü düzgün Dell maalesef yok. Windows 11 ile güzel bir deneyim yaşatsın diye de 16 GB RAM altı bakmaya gerek yok.
Hocam merhaba.

Bu modeli ben de açıkçası çok beğendim. Uzun süreler rahatlıkla götürebileceğini düşünüyorum.

Ancak dediğim gibi, 7-8 yıl gibi bir süre Dell Vostro kullanmış ve çok memnun kalmıştım. 3530 hakkındaki düşüncelerinizi almak isterim. Bir de HP 250 G10 ile alakalı yorumunuzu duymak hoş olacaktır.

Hocam merhaba.

Bu modeli ben de açıkçası çok beğendim. Uzun süreler rahatlıkla götürebileceğini düşünüyorum.

Ancak dediğim gibi, 7-8 yıl gibi bir süre Dell Vostro kullanmış ve çok memnun kalmıştım. 3530 hakkındaki düşüncelerinizi almak isterim. Bir de HP 250 G10 ile alakalı yorumunuzu duymak hoş olacaktır.

15.000 TL bütçe içinde 512 GB ve 16 GB RAM olarak Akakçe'de filtreleyince ne HP ne Vostro göremiyorum. Direkt olarak model linki atarsanız F/P ve model olarak değerlendirme yapabilirim.

15.000 TL bütçe içinde 512 GB ve 16 GB RAM olarak Akakçe'de filtreleyince ne HP ne Vostro göremiyorum. Direkt olarak model linki atarsanız F/P ve model olarak değerlendirme yapabilirim.
Hocam yeniden merhaba. Normalde bugün içerisinde dönüş yapacaktım ancak telefon almaya gittiğim için anca fırsatım oldu.

HP 250 G10.

82YU0123TX olması lazım.

Vostro 3530.

HP'nin malzeme kalitesi ve DDR4 olması bence geri atıyor. Lenovo V15 ise yine kasa kalitesi olarak düşük bir seri. Vostro 120Hz ile öne çıkıyor fakat pek iyi yorumlar okumadığımı hatırlıyorum hakkında. Bundan dolayı en elle tutulur Vivobook kalıyor geriye. Dell denenebilir ama son zamanlarda giriş seviyesi ürünleri pek stabil değillerdi.

HP'nin malzeme kalitesi ve DDR4 olması bence geri atıyor. Lenovo V15 ise yine kasa kalitesi olarak düşük bir seri. Vostro 120Hz ile öne çıkıyor fakat pek iyi yorumlar okumadığımı hatırlıyorum hakkında. Bundan dolayı en elle tutulur Vivobook kalıyor geriye. Dell denenebilir ama son zamanlarda giriş seviyesi ürünleri pek stabil değillerdi.
Hocam yeniden merhaba.
Babamın bir arkadaşı, geçtiğimiz günlerde kendisine 4.nesil i7'li bir masaüstü vermiş.

8 RAM, 256 GB SSD ve 4790 işlemci bulunuyor. Açıkçası annemin işini göreceğini düşündüm. Şimdilik almaktan vazgeçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı