10-15 bin TL bütçe ile saat önerisi

Hallelujah_0

Centipat
Hocalarım merhaba bütçem başlıkta belirttiğim gibi 10-15 bin TL civarı. Yani daha üstüne çok fazla çıkamam. Sizlerden kaliteli ve güzel bir saat önerisi istiyorum. Aklımda herhangi bir model veya tarz yok sizlerden öneri bekliyorum. Aklımda Seiko 5 almak var ama henüz bir şeye kadar veremedim. Bu arada saati kendime değil babama alacağım.

@burton hocam eğer müsaitseniz sizden de güzel bir öneri bekliyorum. Yurt dışından alma şansım da yok maalesef.

Hocalarım merhaba bütçem başlıkta belirttiğim gibi 10-15 bin TL civarı. Yani daha üstüne çok fazla çıkamam. Sizlerden kaliteli ve güzel bir saat önerisi istiyorum. Aklımda herhangi bir model veya tarz yok sizlerden öneri bekliyorum. Aklımda Seiko 5 almak var ama henüz bir şeye kadar veremedim. Bu arada saati kendime değil babama alacağım.

@burton hocam eğer müsaitseniz sizden de güzel bir öneri bekliyorum. Yurt dışından alma şansım da yok maalesef.
Merhaba, babanızın giyim tarzını bilmiyorum, gömlek-pantolon ya da takım giyen birisi değilse sarı siteden yurt dışından gelme Seiko 5 Sports, Citizen'dan Promaster/Tsuyosa/Zenshin, çok harcamak istemiyorsanız da Bulova/Invicta bakardım şahsen. Fikir vermesi açısından yazıyorum tabii.

Aralarında teknik anlamda en iyi paketi Citizen sunuyor bence. Promasterlar ISO diver sertifikalı. Tsuyosa fazla popüler olduğu için benim seçimim olmazdı ama kötü bir saat asla diyemem, Zenshin de biraz daha çıkmanız gerekebilir ama titanyum kasa bence çok daha rahat çeliğe göre. Şimdiden hayırlı olsun, hangi saati alırsanız alın iyi zamanlar göstersin birlikte babanıza ailecek.

Merhaba, babanızın giyim tarzını bilmiyorum, gömlek-pantolon ya da takım giyen birisi değilse sarı siteden yurt dışından gelme Seiko 5 sports, Citizen'dan Promaster/Tsuyosa/Zenshin, çok harcamak istemiyorsanız da Bulova/Invicta bakardım şahsen. Fikir vermesi açısından yazıyorum tabii.

Aralarında teknik anlamda en iyi paketi citizen sunuyor bence. Promasterlar ISO diver sertifikalı. Tsuyorsa fazla popüler olduğu için benim seçimim olmazdı ama kötü bir saat asla diyemem, zenshin de biraz daha çıkmanız gerekebilir ama titanyum kasa bence çok daha rahat çeliğe göre. Şimdiden hayırlı olsun, hangi saati alırsanız alın iyi zamanlar göstersin birlikte babanıza ailecek.

Hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim bu konuda üstünüze kimse yok gerçekten.

Tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim citizen aklıma daha çok yattı galiba onu tercih edeceğim tekrardan sağ olun.

Hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim bu konuda üstünüze kimse yok gerçekten.

Tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim citizen aklıma daha çok yattı galiba onu tercih edeceğim tekrardan sağ olun.
Estağfirullah sadece Türk içerik üreticileri dışına çıkmak gerekiyor. Bizde iş birliği kovalamak için insanların vereceği paralara göz diken çok influencer var maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı