10-15 bin TL iPhone önerisi

Bugün iPhone 15 ve Samsung S23 Ultra hemen hemen aynı fiyatlara satılıyor (48-49 bin TL civarı). İkisi de çok uzun vadeli sorunsuz götürecek telefonlar.

Gidip Apple tarafında 49 bin TL'ye iPhone 15 alıp Android tarafında 8 bin TL'ye Samsung A15 alıp "A15, 2 yıl sonra çöp oldu, Android tu kaka" demenin bir mantığı yok. Benzer bütçede S23 Ultra gibi bir model alınmış olsa Android'in günümüzde ne kadar mükemmele yaklaştığı fark edilecekti halbuki.

Arkadaşların dediğine katılıyorum ve bu bütçede kaçıncı el olduğu, bataryasının ne ile değiştiği belli olmayan eski bir iPhone almaktansa güncel sıfır bir S21 FE almanızın çok daha mantıklı bir yatırım olduğunu düşünüyorum.

Bugün iPhone 15 ve Samsung S23 Ultra hemen hemen aynı fiyatlara satılıyor (48-49 bin TL civarı). İkisi de çok uzun vadeli sorunsuz götürecek telefonlar.

Gidip Apple tarafında 49 bin TL'ye iPhone 15 alıp Android tarafında 8 bin TL'ye Samsung A15 alıp "A15, 2 yıl sonra çöp oldu, Android tu kaka" demenin bir mantığı yok. Benzer bütçede S23 Ultra gibi bir model alınmış olsa Android'in günümüzde ne kadar mükemmele yaklaştığı fark edilecekti halbuki.

Arkadaşların dediğine katılıyorum ve bu bütçede kaçıncı el olduğu, bataryasının ne ile değiştiği belli olmayan eski bir iPhone almaktansa güncel sıfır bir S21 FE almanızın çok daha mantıklı bir yatırım olduğunu düşünüyorum.
Ki bu durumda bile IPhone 15 S23U ile kıyaslandığında 1 2 kucuk ozellik dışında geride kalmış bir ürün. Hani para sorunu yoktur gidip en üst Pro Max modeli alacaksındir ne güzel. Ama düşük model IPhone para israfı diye düşünüyorum. 60HZ ekran, 6GB RAM... Komik rakamlar.

A 13 değil hocam şuan orda Aceleden yazdım a34 dü galiba şuan bilgisayardan yazıyorum çöp şuan telefon

Hocam a 13 dediğiniz 10 lira bandında fiyatı var iphonun xs max modelinin 12 bin TL bandında fiyatı var arkadaşımda var hala kullanıyor ben kullanamıyorum

Hocam yokmu iPhone öneriniz 10 a 15 e ikinci el düşünüyorum zaten
A34 anneme kullansın bozulmasin diye aldığımiz dusuk model hocam 🤣

Seneye yaz alacakmışsınız. Bu fiyatlar kalmaz bir seneye. Keşke telefon alınacağı zaman konu açsaydınız. Şu anki fiyatlar için S21 FE diyorum. Her anlamda mükemmel bir telefon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı