10 bin TL iPhone önerisi

Sanmıyorum ama neyse.
Ben birşey bilmesem konuşmam. iPhone 13 Pro Max kullanıyordum. iPhone 14 Pro Max’e geçeceğim dedim. Gayette iyi bir fiyata aldı. Telefonda ikinci eldi o zaman. Yani o telefon elinde kalmaz merak etme. Hatta diyelim kendin satacaksın. Ocak ayı gibi satarsın. Kullanım hakkı yenileniyor ya. Daha iyi olur.

Aldığın telefoncuya satarsın. Sahibinden'de de satarsın. Veya diyelim 13 aldın. İleride adama dersin ki 15'e geçeceğim. Direkt takas olacağı için senin için daha iyi olur. Adam iyi fiyata alır o zaman

Ben bir şey bilmesem konuşmam. iPhone 13 Pro Max kullanıyordum. iPhone 14 Pro Max'e geçeceğim dedim. Gayet de iyi bir fiyata aldı. Telefonda ikinci eldi o zaman. Yani o telefon elinde kalmaz merak etme. Hatta diyelim kendin satacaksın. Ocak ayı gibi satarsın. Kullanım hakkı yenileniyor ya. Daha iyi olur.

Fiyatlarına baktım ama benim söylediğim rakamın 2 katı

Ayrıca 4 8 ay sonra bir yasaklama gelse ben ne yapacağım o telefonu?

Fiyatlarına baktım ama benim söylediğim rakamın 2 katı
Bütçe 5 bin artar demişsin. O fiyat bandında iPhone 13 var. https://shbd.io/s/g9DcpF1j Bu bir tık daha fazla. İyi bir araştırma ile bulabilirsiniz. Hiç uğraşamam diyorsanız 12 Pro, 12 Pro Max’te bulabilirsiniz. Ama size önerim direkt 13’e bakmanız. İki katı falan değil.

Ayrıca 4 8 ay sonra bir yasaklama gelse ben ne yapacağım o telefonu?
Bu sistem yıllardır var. Ne gibi bir yasaklama var. Hatta daha yeni yurt dışından gelenler için süreyi bile uzattılar. Yasaklama gelirse geçici kayıta yasak gelir. Onda da iCloud ile sorunu çözersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00