10 - 15 Bin TL laptop önerisi

O oyunlar olmaz Valorant olur zorlasa GTA olur oyun için alıyorsanız bu fiyatlara 1650'li sistemler var.

Dediğim gibi üniversite için alıyorum, fazla oyun merağım yok. En baba GTA oynarım oda belki.

O oyunlar olmaz Valorant olur zorlasa GTA olur oyun için alıyorsanız bu fiyatlara 1650'li sistemler var.
1650 li sistem dediğin masaüstü mü?

Dediğim gibi üniversite için alıyorum, fazla oyun merakım yok. En baba GTA oynarım oda belki.

O zaman bu size yeter ileride bunu satıp daha iyi sistem alabilirsiniz mesela bu fiyata oyun için bu sistem harika.

Dediğim gibi üniversite için alıyorum, fazla oyun merakım yok. En baba GTA oynarım oda belki.

1650'li sistem dediğin masaüstü mü?

Evet.

O zaman bu size yeter ileride bunu satıp daha iyi sistem alabilirsiniz mesela bu fiyata oyun için bu sistem harika.

Evet.

Masaüstü bilgisayarım var teşekkür ederim. Onuda zaten açmayalı aylar oldu, artık eski keyfi alamıyorum oyunlardan.

1725451892476.jpeg

Şu an buna daha sıcak bakıyorum, sizce mantıklı mıdır? Film izleme isteğim daha ağır bastı galiba.
Yanlış hatırlamıyorsam bu da TN panel, IPS panel bakmanızı öneririm dizi film izleyecekseniz.

IPS panel bir laptop önerebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı