10-15 bin TL masaüstü oyuncu bilgisayarı önerisi

Nasıl hocam? Grafik kartını yükseltmekte PSU harici sıkıntı yok, Asus'un web sitesinde RTX 3060'a kadar çıkabiliyor demiş, yani 170 watt, fakat RX 6600, 120 watt değerinde. PSU değerini bulamadım, Youtube'da bir yorumda 300W denmişti ama bu haliyle bile gayet tam da sıfır olarak güzel bir ürün. İsterseniz inceleybilirsiniz. Bussiness Grade olması da hoş bir durum, kolayca bozulmuyorlar.
Burada kasaya daha detaylı bakabilirsiniz:

Önemli kısım şu:
RAM kısmında kasa gelince zamlanmasın, risk almayalım dedik ve çift kanallı bellek olsun dedik.

Nasıl hocam? Grafik kartını yükseltmekte PSU harici sıkıntı yok, ASUS'un web sitesinde RTX 3060'a kadar çıkabiliyor demiş, yani 170 watt, fakat RX 6600, 120 watt değerinde. PSU değerini bulamadım, YouTube'da bir yorumda 300W denmişti ama bu haliyle bile gayet tam da sıfır olarak güzel bir ürün. İsterseniz inceleybilirsiniz. Bussiness grade olması da hoş bir durum, kolayca bozulmuyorlar.
Burada kasaya daha detaylı bakabilirsiniz:

Önemli kısım şu:
RAM kısmında kasa gelince zamlanmasın, risk almayalım dedik ve çift kanallı bellek olsun dedik.

Çok teşekkür ederim.

Hocam 18’e çıkın üstteki dandik sistemi almayın. 10-15 arası gerçekten önerecek şey zor oluyor. 18 civarına çıkabilmeniz mğmkün mü?

Çıkabilirsen bunlar çok iyi sistemler:
Bunları da incele ben fikir beyan etmiştim, daha da ucuzları varmış. İnternet gerçekten kocaman bir yer, ciddi araştırma yapmak lazım. Gerçekten 15000TL altında pek birşey yok, 4060 sistem bütçenizi aşabilir.

Çıkabilirsen bunlar çok iyi sistemler:
Bunları da incele ben fikir beyan etmiştim, daha da ucuzları varmış. İnternet gerçekten kocaman bir yer, ciddi araştırma yapmak lazım. Gerçekten 15000TL altında pek bir şey yok, 4060 sistem bütçenizi.

Teşekkürler önerin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı