Merhaba, uzun süredir yeni bir monitör almayı planlıyordum. Önerebileceğiniz daha iyi bir monitör var mı? Ben ASUS ROG STRIX aldım 2 kere 2'sinde de ölü piksel çıktı.
Çok araştırıp bu monitörü aldım N11'den GPN Teknoloji satıcısından ölü piksel çıkmadı monitörden de memnunum bu fiyat bandında alınabilecek güzel bir monitör ve fiyat bandındaki rakiplerinden teknik olarak da daha kaliteli özelliklere sahip.
Çok araştırıp bu monitörü aldım N11'den GPN Teknoloji satıcısından ölü piksel çıkmadı monitörden de memnunum bu fiyat bandında alınabilecek güzel bir monitör ve fiyat bandındaki rakiplerinden teknik olarak da daha kaliteli özelliklere sahip.
Merhaba, uzun süredir yeni bir monitör almayı planlıyordum. Önerebileceğiniz daha iyi bir monitör var mı? Ben ASUS ROG STRIX aldım 2 kere 2'sinde de ölü piksel çıktı.
Attığın rog’un 2k 180 versiyonuymuş karıştırmışım. Ama attığım G65B gerçekten mükemmel bir monitör, sakın başka bir Samsung’a bakma ama G65B tuhaf bir şekilde mükemmel ama
Attığın ROG'un 2K 180 versiyonuymuş karıştırmışım. Ama attığım G65B gerçekten mükemmel bir monitör, sakın başka bir Samsung'a bakma ama G65B tuhaf bir şekilde mükemmel ama.
Ölü piksel şans işi, bu ayın 13'ünde G65B sipariş verdim 2 günde elime ulaştı fakat sol üst tarafında ölü piksel vardı. İade ettim maalesef. Tekrar aynısından sipariş vereceğim ya da MSI G274QPF E2 modelini deneyeceğim.