10-15 bin TL monitör önerisi

Bütçe
10000

YAKOYAKO06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir yeni bir monitör almayı planlıyordum. Önerebileceğiniz daha iyi bir monitör var mı? Ben ASUS ROG STRIX aldım 2 kere 2'sinde de ölü piksel çıktı.
Monitör bu sizden ricam bir monitör önerin kafayı yiyeceğim artık. Ekran kartım RTX 4060 Ti buna uyumlu bir şey olursa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Merhaba, uzun süredir yeni bir monitör almayı planlıyordum. Önerebileceğiniz daha iyi bir monitör var mı? Ben ASUS ROG STRIX aldım 2 kere 2'sinde de ölü piksel çıktı.
Monitör bu sizden ricam bir monitör önerin kafayı yiyeceğim artık. Ekran kartım RTX 4060 Ti buna uyumlu bir şey olursa daha iyi olur.
RTX 4060 Ti 8 GB mı?

Kanka 2 kere sipariş verdim 1 tane ölü pikselli geldi ve ışık sızması vardı iade ettim.

evet kanka
Attığın rog’un 2k 180 versiyonuymuş karıştırmışım. Ama attığım G65B gerçekten mükemmel bir monitör, sakın başka bir Samsung’a bakma ama G65B tuhaf bir şekilde mükemmel ama

Attığın ROG'un 2K 180 versiyonuymuş karıştırmışım. Ama attığım G65B gerçekten mükemmel bir monitör, sakın başka bir Samsung'a bakma ama G65B tuhaf bir şekilde mükemmel ama.

Kanka buna yapılan yorumların çoğunda ölü piksel çıktığı yazıyordu. Eğer ki öyleyse uğraşamam ya vallahi bak.

Kanka buna yapılan yorumların çoğunda ölü piksel çıktığı yazıyordu. Eğer ki öyleyse uğraşamam ya vallahi bak.

Ölü piksel şans işi, bu ayın 13'ünde G65B sipariş verdim 2 günde elime ulaştı fakat sol üst tarafında ölü piksel vardı. İade ettim maalesef. Tekrar aynısından sipariş vereceğim ya da MSI G274QPF E2 modelini deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı