10-15 bin TL sistem önerisi

Hocam 2.el mi toplayacaksınız 0 mı?

istediğin oyun film izleme youtube ve arasıra tarayıcıda gezmek ise xbox series s alabilirsin yanında monitörü klavye mouse'unu 2. elden alırsan 13-15 bin arası sistem düzebilirsin. 15 bine böyle bir sistem kuramazsın pc ile

Oyunlar için bu fiyat bandında sistem bulamazsın maksimum Google açar video filan seyredersin ufak çaplı oyunlar oynarsın. Ya da performansı düşük APU sistem toplarsın.

3060 performansında sistem bu bütçeye en iyisi istediğiniz tüm oyunları 1080p de oynarısınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

dlss sayesinde bir tık daha iyi sadece 3060

series s, ps5 ile denk bir konsol tek farkı ps5 4k 120fps görüntü verirken series s 2k 120 fps görüntü verir. kısacası ps5 in açtığı her oyunu açar bırak orta düzey oyunları hem üst düzey oyun oynarsın hemde tarayıcı, netflix, disney plus gibi uygulamaları kullanırsın. senin bütçen için bence en mantıklısı bu

Bu fiyat bandında orta düzey oyunlar için sistem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
hocam 15bine sadece kasamı lazım yoksa komple setup mı?

Hocam 2.el mi toplayacaksınız 0 mı?
0 düşünüyorum.

Oyunlar için bu fiyat bandında sistem bulamazsın maksimum Google açar video filan seyredersin ufak çaplı oyunlar oynarsın. Ya da performansı düşük APU sistem toplarsın.
Yapmayın hocamm 😄

series s, ps5 ile denk bir konsol tek farkı ps5 4k 120fps görüntü verirken series s 2k 120 fps görüntü verir. kısacası ps5 in açtığı her oyunu açar bırak orta düzey oyunları hem üst düzey oyun oynarsın hemde tarayıcı, netflix, disney plus gibi uygulamaları kullanırsın. senin bütçen için bence en mantıklısı bu

hocam 15bine sadece kasamı lazım yoksa komple setup mı?
Kasa. Piyasayı bu kadar yüksek bilmiyordum ben. Normalde bu bantlar düşük zaten ama daha yeni telefon aldım. Şu anlık en fazla bu kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı