10-15 bin TL sorun çıkarmayacak 3D yazıcı önerisi

• Konuyu başlatan 11Pro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 411
1 aydır A1 kullanıyorum, hiç sorun yok yaşamadım. Tavsiye ederim, bütçeniz varsa combo alın, ben düz modeli almıştım AMS Lite almak için bütçe çıkartmaya çalışıyorum. 🙂
Hocam çok araştırdım. Baskı süresi çok uzuyormuş ve filament israf ediyormuş baya diye düz modeli aldım. Boyayla falan kurtarmaya çalışacağız bakalım.

Hocam çok araştırdım. Baskı süresi çok uzuyormuş ve filament israf ediyormuş baya diye düz modeli aldım. Boyayla falan kurtarmaya çalışacağız bakalım.
Ben de bunu düşünerek almamıştım, bütçe toparlamaya çalışıyorum.🙂

Üzmez makine zaten, AMS Lite da çok gerekli değil, herkesin ihtiyacı olmayabilir. Ben gerekli gibi görüyorum kendim için.

Sizin fikrinizi ne değiştirdi bu kadar?
Mimarlık okuyorum, maket yapıyorum hatta şu an baskıda maketim var. Kendime de bir şeyler tasarlıyorum okulda bana yardımcı olması için. Renkli baskı olması gereken şeyler oluyor.

Hatta bugün lazer kesim için bir işletmeye gittim, dükkanın arkasında dikkatimi çekti A1 Combo duruyordu, konuştuk bir süre, gerçekten benim için gerekli olduğunu anladım.

Dediğim gibi herkese hitap etmeyebilir, gereklilik değil istek oluyor. AMS Lite olmadan da gayet iyi baskılar alınabiliyor. Kendim için ihtiyaç olarak görüyorum sadece. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı