10-15 bin TL tablet önerisi

Hocam soluk bir ekran. Bişeyler izlerken tat vermiyor. Donuk bir ekranı var. Çok güç yiyor.
İps lcd ile karşılaştırıldığı zaman çok fark var. S9fe parasına ips lcd ler satılıyor. 90 hz ekran zaten bir facia zaten s9fe de. Misal bu paraya pad 9 var, plus parasına pad7 var. Diğer ekranlarda bir şeyler izledikten sonra tft hometech tabletler gibi geliyor insana :)
He neden tavsiye ediliyor, samsung kalem ve not işinde piyasada biliniyor. Yer edinmiş Çünkü. Ama ben huawein Xiaomi nin honorun kalemlerini kullandım. Hiç eksiklik hissetmedim mesela.
Pad 9 ve Pad 7 dışında tablet bilmiyorsunuz muhtemelen hocam. Bir taraf Çinli muhtemelen. Önerdiğiniz cihazların hiçbiri maksimum 1 sene sonra (o da belki 1 sene) güncelleme bile almayacak. TFT panel deyince niye aklınıza 20 yıl önceki paneller geliyor? Aktif olarak kullanıyor musunuz bu cihazları? 2012 yılından beri tablet kullanıyorum, giriş seviyesi ürünler dışında her marka tablet geçti elimden. OLED bir panel olmadığı sürece bu segmentteki panel kalitelerinin hemen hemen hepsi aynı görüntüyü veriyor. Alışmışsınız kağıt üzerinde yazanlara bakarak konuşmaya. Bir önceki tabletim MatePad Air'di, ondan önceki de iPad Air 5. Bunlardan Tab S9 FE+'a geçince gözümü rahatsız eden hiçbir fark hissetmedim panelde. Kaldı ki soluk falan da değil, Samsung renk olayını yıllardır başarılı yürütüyor. Ha bir de çok güç yiyora takmışsınız kafayı. Bahsettiğiniz modellerin hepsini ekran süresinde tokatlar bile belki "TFT" kullanan S9 FE+.

Son düzenleyen: Moderatör:
TFT ile 3.2K 144 Hz 3200 X 2136 ekranlı makineyi bir tut bakalım. 😀

TFT'li makineyle Pad 7'yi tokatlat bakalım, nasıl olsa konuşmak bedava. 😀

Az çok anlayan iki cihazın bir olmadığını bilir. İşlemci farkı bile yeter, ekrana ne hacet. Samsung bu paralara bu ürünleri nasıl satıyor belli oldu.

Bunlar marka fanatiğidir. Bir şey anlatamazsın. Çünkü TFT'li 90 Hz'li makineyi Pad 7 gibi makineye karşı savunabiliyor.

“Bir önceki tabletim MatePad Air'di, ondan önceki de iPad Air 5. Bunlardan Tab S9 FE+'a geçince gözümü rahatsız eden hiçbir fark hissetmedim panelde.”

Son düzenleyen: Moderatör:

Az çok anlayan iki cihazın bir olmadığını bilir. İşlemci farkı bile yeter, ekrana ne hacet. Samsung bu paralara bu ürünleri nasıl satıyor belli oldu.

Bunlar marka fanatiğidir. Bir şey anlatamazsın. Çünkü TFT'li 90 Hz'li makineyi Pad 7 gibi makineye karşı savunabiliyor.

“Bir önceki tabletim MatePad Air'di, ondan önceki de iPad Air 5. Bunlardan Tab S9 FE+'a geçince gözümü rahatsız eden hiçbir fark hissetmedim panelde.”
Tamam. :D

Hocam şu an piyasada olan hiçbir kalem mi pad 7'de kısıtlama olduğundan çalışmıyormuş bunu da eklemek gerek. Şöyle videoda bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı