10-15 bin TL toplama bilgisayar alınır mı?

Bütçe
10000₺-15000₺
Daha fazla  
Arkadaşlar dolar tekrar yükseldi devam ediyor. Öncelikle malum soruyu soruyorum: Bu vakitte bilgisayar toplanır mı? İkinci olarak ise toplama mı laptop mu alınır? Son olarak da önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 10-15k arası.

Arkadaşlar dolar tekrar yükseldi devam ediyor. Öncelikle malum soruyu soruyorum: Bu vakitte bilgisayar toplanır mı? İkinci olarak ise toplama mı laptop mu alınır? Son olarak da önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 10-15k arası.

Merhaba Kardeşim iyi geceler toplanır bende yeni topladım ikinci el almanı tavsiye etmem çok fark olmuyor hatta daha fazlaya bile satabiliyorlar

Her zaman bilgisayar toplanır. Ama paranın eski değeri kalmadı 15 bin TL bin doların altında bir bütçe eskiden olsa o fiyata iş görür bir bilgisayar toplayabiliridin ama şimdi ortalama bir bilgisayar toplayabilirsin ancak. Tabii burada bilgisayarı ne amaçla kullanacağın ve beklentinde önemli. Ayrıca bu ücrete sadece kasaya mı ait yoksa ekran, klavye gibi donanımlarda bu fiyata dahil mi?
Eğer bilgisayarı taşıman gerekmiyorsa masaüstü toplarsan daha iyi olur çünkü aynı donanımlar dizüstünde daha pahalı bir fiyata mal olabilir.
Eğer daha önce bilgisayar toplamadıysan veya sana yardımcı olacak bu işten gerçekten anlayan birisi yoksa bilgisayar toplamaya hiç bulaşma derim.
Eğer bu işten anlıyorsan bilgisayar parçası özelliklerini belirleyip bulabildiğin bazı parçaları (uygun fiyatlı ve güvenilir bir yerden bulabiliyorsan) ikinci el alıp bulamadıklarını birinci el alabilirsin bu şekilde biraz daha uyguna mal edebilirsin.

Bence toplama, onun yerine o fiyatlara güzel hazır sistem kampayaları oluyor onlardan alabilirsin, tek kusuru psu' ları dandik oluyor ekserisinin. Bir yandan bitcoin vs. de düşüyor. Neticede bilindik youtuberların sistemlerini takip et. Rtx 3060'lı bir şeyler alabilirsen al. Doların artışını da salla geç o kadar fiyat farkı koymuyorlar. İlla bilmem ne kampayası oluyor eski fiyatı bir şekilde tekrar yakalıyorsun zaten.

2. el toplamanı öneririm biz bilgisayarı yenilerken 2. el eşyalar almıştık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı