10-15 bin TL toplama bilgisayar alınır mı?

Bütçe
10000₺-15000₺
Laptop önerileriniz var mı acaba? Monster mı ASUS mu MSI mı? Markadan öte performans ve kalite ön planda olursa sevinirim.

1 ay önce 2.el RTX3060 10870H 2K 17.3 inç ekranlı Monster Tulpar aldım laptop aldım 19.000TL'ye. Biraz araştırırsan buna yakın bir şeyler bulabilirsin.

Bu bütçede Monster önermem. @SEMIKAANCAKIR @messinicocugu hocalarım güzel öneriler yapar diye düşünüyorum.

Buna çok katılmıyorum Abra için kesinlikle doğru. Fakat Tulpar için aynı şeyi söyleyemem. Ben gayet memnunum.

Laptop önerileriniz var mı acaba? Monster mı ASUS mu MSI mı? Markadan öte performans ve kalite ön planda olursa sevinirim.

Ek olarak gittiğimiz esnafta 2.el RTX2070 8 çekirdekli Intel işlemci Monster Tulpar 17.3 inç 16.000TL idi.

Son düzenleme:
Bu bütçede Monster önermem. @SEMIKAANCAKIR @messinicocugu hocalarım güzel öneriler yapar diye düşünüyorum.
Bunu alabilirsiniz.
Forumda bir üyemizin iyi bir incelemesi vardı ama incelemeyi bulamadım.
Edit:
İncelmeyi buldum.

Bunu alabilirsiniz.
Eğer arkadaş sıfır cihaz almak isterse iyi bir seçim olacaktır.

1 ay önce 2.el RTX3060 10870H 2K 17.3 inç ekranlı Monster Tulpar aldım laptop aldım 19.000TL'ye. Biraz araştırırsan buna yakın bir şeyler bulabilirsin.

Buna çok katılmıyorum Abra için kesinlikle doğru. Fakat Tulpar için aynı şeyi söyleyemem. Ben gayet memnunum.

Ek olarak gittiğimiz esnafta 2.el RTX2070 8 çekirdekli Intel işlemci Monster Tulpar 17.3 inç 16.000TL idi.
Bu bütçede Abra var sadece hocam. 19K'ya Tulpar aldım demişsiniz, konu sahibinin bütçesi 15k. Şu an en ucuz Tulpar modeli 22k.
Bunu alabilirsiniz.
Edit:
İncelmeyi buldum.
Galiba adaptör yetersizliği vardı bunda. Servise götürülüp adaptör değişimi istenirse çok güzel olur.

Bu bütçede Abra var sadece hocam. 19K'ya Tulpar aldım demişsiniz, konu sahibinin bütçesi 15k. Şu an en ucuz Tulpar modeli 22k.

Galiba adaptör yetersizliği vardı bunda. Servise götürülüp adaptör değişimi istenirse çok güzel olur.
İncelemede sorun çözülmüş.

2. el bulunabilir, sadece biraz araştırma ve şans lazım :)

Bu bütçede Abra var sadece hocam. 19K'ya Tulpar aldım demişsiniz, konu sahibinin bütçesi 15k. Şu an en ucuz Tulpar modeli 22K.

Güncellemeleri yapınca o sorun kalmıyor hocam.
Bu arada 15k bütçede indirim dışında yukarıdaki Ideapad'den daha iyisini bulamazsın.

Olay Tulpar ara olayı değil aslında. Olay Clevo ve tongfang uretimimolmalari. Yıllarda da Clevo üretimi var Abra da da var. Clevo üretimleri gerçekten çöp.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı