10-15 bin TL yenilenmiş telefon önerisi

Daha fazla  
Meslek
Sivil Polis
Merhaba, yakın zamanda sıfır telefon alacak bütçem yok, bu yüzden acil telefon lazım, şu anda güç sorunları olan iPhone 7 ile yazmak zorundayım.
10.000 ila 15.000 arasında bütçem olabilir yine, en fiyat performans lazım bana.
iPhone 11 fiyatıyla ilgimi çekti, yanında powerbank ile dolaşırım sorun yok, sizce alınır mı ama A53 veya S20 FE android deprem uyarıları yüzünden bana cilve yapmıyor değil.

Yenilenmiş olmasına gerek yok, ikinci el alın. S20 FE zaten ikinci el 7000'e bulabiliyorsunuz, yenilenmiş diye daha pahalıya almaya gerek yok. A36 var mesela sıfıra 15k'ya, sıfıra gayet bütçeniz yetiyor.

Güncelleme desteği önemliyse:

iPhone önermiyorum bu bütçede. Hele yenilenmişi asla.

Başkomiserim,yenilenmiş cihazın yenilenen parçalarının orijinali ile değişmediğini biliyor musunuz? Daha önce araştırdınız mı,ya da nazikeden bilgi aldınız mı?Genelde kasa ekran batarya yan sanayisiyle değişiyor,direkt ikinci el bakın.yok yenilenmiş olucak diyorsanız başım gözüm üstüne tavsiyelerimi sunarım başkomiserimmmmm

Yenilenmiş cihaza bulaşmayın, Samsung A35 alın geçin.
Yenilenmiş önermiyorum. Günlük kullanıcı olarak kullanıcaksanız Galaxy A36 öneririm.
10 15k ya neden yenilenmiş telefon bakıyorsunuz hocam? O bütçelerde A35 ve NP1 var

Güncelleme desteği önemliyse:

iPhone önermiyorum bu bütçede. Hele yenilenmişi…
Tesekkur ederim herkese, Nothing Phone 1 ve A36’ya bakacagim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı