10-15 bin TL'ye klavye, mouse ve kulaklık önerisi

xlzirr

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD FX(tm)-8320 Eight-Core Processor 3.50 GHz
Anakart: Gigabyte GA-78MT-USB3 R2
RAM: DDR3 16GB
Ekran Kartı: AMD Radeon R9 290X
Meslek
Öğrenci
Şu anki kullandığım ekipmanlarımdan memnun olmadığım için eskidikleri için klavyemi, mousemu ve kulaklığımı değiştirme kararı aldım. Bütçem 10-15 bin arası maksimum 17 bine çıkabilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam wraith'in ekipmanlarına pek güvenim yok arkadaşım önceden aldı bi ekipman sorun çıktı ekipmanda ne para iadesi yapıldı ne bi cevap verildi. Ama yinede tavsiyen için teşekkür ederim.

Arctis Nova 7- g733.
Ninijutso Sora V2 - Scyrox v8, v6.
Wraith W75-ATK RS6 alabilirsin.

Fakat benim tavsiyem eğer kulağını rahatsız etmiyorsa wraithtten ya da shenzen Audio'dan bir 1000 1500 TL'ye bir IEM kulaklık +WLmouse Beast X +ve isteğine göre 4 bin lira civarına bir bir mekanik klavye alman ki manyetik switchin hissiyatı bence kötü ve snap tap özelliği çoğu oyunda ileride yasaklanacaktır.

Hocam Wraith'in ekipmanlarına pek güvenim yok arkadaşım önceden aldı bir ekipman sorun çıktı ekipmanda ne para iadesi yapıldı ne bir cevap verildi. Ama yine de tavsiyen için teşekkür ederim.

Normalde ambalajı açılmış ürünlerde iade sağlamıyorlar fakat cevap vermemeleri ilginç.

hocam ATK attack shark mı ?

Hayır. Farklı bir marka. Ama Attack Shark bünyesi altında çalışıyor diye biliyorum.
Tamamdır teşekkürler bu iki tavsiyeyi düşüneceğim teşekkürler yardımınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı