10-15 bin TL'ye klavye, mouse ve kulaklık önerisi

Steelseries Arctis 7+ Kablosuz Kulaklık

Steelseries Rival 5 Mouse

Steelseries Apex 5 Klavye

Kendim bu üçlüyü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Sadece klavyenin sesi bazılarını rahatsız edebilir, benim için bir sıkıntı değil. Klavye ve mouse kablo kirliliği oluyor biraz, eğer onu düzenlerim derseniz bence gayet iyi. Zamanında Rival 650 almadığıma pişmanım. Aynı dönemde fiyatları çok yakındı (2500 TL), şimdi 10 bin lira olmuş.

Kendim bu üçlüyü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Sadece klavyenin sesi bazılarını rahatsız edebilir, benim için bir sıkıntı değil. Klavye ve mouse kablo kirliliği oluyor sadece biraz, eğer onu düzenlerim derseniz bence gayet iyi. Zamanında Rival 650 almadığıma pişmanım. Aynı dönemde fiyatları çok yakındı (2500 TL), şimdi 10 bin lira olmuş.
Hocam bu üçlüyü normalde düşünmüştüm ama apex 5'in blue switch olması dolayısıyla ve rival 5'i önceden kullandığımdan ve sevmediğimden dolayı vazgeçmiştim fakat kulaklık olarak arctis 7 veya cloud 3 düşünüyorum şuan. Teşekkür ederim yinede önerin için.

Kendim bu üçlüyü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Sadece klavyenin sesi bazılarını rahatsız edebilir, benim için bir sıkıntı değil. Klavye ve mouse kablo kirliliği oluyor biraz, eğer onu düzenlerim derseniz bence gayet iyi. Zamanında Rival 650 almadığıma pişmanım. Aynı dönemde fiyatları çok yakındı (2500 TL), şimdi 10 bin lira olmuş.

Gerçekten bu bütçede bunları mı aldıracaksın? 5 para etmez bunlar.

Hocam wraith'in ekipmanlarına pek güvenim yok arkadaşım önceden aldı bi ekipman sorun çıktı ekipmanda ne para iadesi yapıldı ne bi cevap verildi. Ama yinede tavsiyen için teşekkür ederim.

Bunlar atılanlar kadar iyi, garanti olarak daha iyi bile.

Bunlar atılanlar kadar iyi, garanti olarak daha iyi bile.
Teşekkürler hocam göz önünde bulunduracağım bunu da.

Hocam Logitech Superlight 2 için bi alternatif var mı acaba ? Fiyat açısından biraz fazla pahalıya geliyorda bana şuanda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı