10-15 bin TL'ye RAM, anakart ve işlemci tavsiyesi

Aslında rami 1x16 yapıp işlemciye biraz daha yükseltme yapılamaz mı?
2.ele yönelme şansı olursa 7800x3D bile bulunabilir bence.

RGB soğutucu istiyorsanız bütçeyi arttırmanız lazım. Attığım şekilde dahi 16 bin oluyor. Daha iyi bir soğutucu için 600-700 lira daha koyar üstüne

Ürünleri incihesapta sepete koydum 15.700 toplam. İncihesaptan bir fan atarsanız sevinirim.

Ürünleri incihesapta sepete koydum 15.700 toplam. İncihesaptan bir fan atarsanız sevinirim.

@DMN Scythe KOTETSU MARK 3 SCKTT-3000 120mm Siyah CPU Soğutucu - incehesap.com ya da bu nasıl? İndirime giriyor sepette.

Dosya Ekleri

• IMG_1139.jpeg
    IMG_1139.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 14

Attığınız 4 ürünün fiyatı bu şekilde şu an. Ayrı ayrı yerlerden alırsak fiyatı ne kadar düşürürüz?
Benim ilk atttıklarım ile düz 16.200 bin oluyor. Biraz daha iyi bir soğutucu istersen attığımı alabilirsin 16.500 olur. Thermalright Peerless Assassin 120 Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İyice bütçe kısman gerekiyorsa da bu attığım anakartı al.

Benim ilk atttıklarım ile düz 16.200 bin oluyor. Biraz daha iyi bir soğutucu istersen attığımı alabilirsin 16.500 olur. Thermalright Peerless Assassin 120 Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İyice bütçe kısman gerekiyorsa da bu attığım anakartı al.

@halilserkan Sizin ilk attığınız liste en mantıklısı gibi geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı