10-15bin TL ile mining yapmak

Burada fikir alışverişi de yok ki herkes aynı şeyi söylüyor ama konu sahibi kendi bildiğinde diretiyor bu fikir alışverişi değildir!

Burada fikir alışverişi de yok ki herkes aynı şeyi söylüyor ama konu sahibi kendi bildiğinde diretiyor bu fikir alışverişi değildir!
Bu fikir alışverişidir. Kimse konu sahibinin başında "Bunu yapacaksın, yapmazsan bittin sen." tarzı bir şey demiyor. Konu sahibi 10-15 bin ₺ ile mining yapılır mı diye sormuş, üyeler de bence yapmayın vs. demiş.

Ben şu açıdan bakıyorum, mesela Sosyal dışında bir forumda bakıyorum, kimisi çok sıcak bakıyor, kimisi de yapmayın diyor. Bu işler kumar gibi gözükse de, arkasında bir strateji var. Stratejiyi öğrenen parayı kazanıyor. Kalan kişiler de riske giriyor, kimisi çok zengin oluyor, kimisi unutuyor yıllar sonra zengin oluyor, kimisi de aldığı akşamdan satıp az karla köşeyi döndüm derken çok yükselince pişman oluyor, var efendim var yani. Tamamen kişiye bağlı diyebiliriz.

Kendi düşündüğümü diretme yerine düşündüklerimi soruyorum. Sebepleriyle birlikte. Bunda ne var ?

Konu açmak için bundan sonra sizden izin isterim! Ayrıca baktım o kadar yazandan bir kaç kişi " BORÇ İLE İŞ YAPILMAZ" demiş. Ben debu işi bugün yapıp yarın satma yerine uzun vadeli düşünüyorum ilk etapta.
Sonunda anlayan çıktı beni. Teşekkür ederim hocam. Kişiler bana yapmayın vs diyor ben de kafamda ki sorularla sebep-sonuç veya neden ilişkisi arıyorum.
Ancak konu farklı anlaşılıyor.

Son düzenleme:
Hocam, burada anlamalık bir şey yok, estağfurullah. Benim dediklerim elbette yatırım tavsiyesi değil, ancak bu işler böyle. Burada olabilecek ihtimalleri herkes sıralamış. Tüm ihtimalleri öğrenip bu işe girmekte fayda var. Sizlere başarılar dilerim, Allah kazandırsın.

Ben her ihtimali zaten değerlendiriyorum hocam. yani burada söylenenleri de düşünüyorum elbette ki. Yani şu an da bu paraya yakın bir para kendimde de olacak veya işte borç. vs gibi ama borç en son ihtimal. Burada ki konunun amacı sadece böyle bir iş borç ile yapılsa kazancı olur mu, değer mi ( her ne kadar fırsatçılar kartları aşırı fiyatlara satsa da ....) anlamında

Haklısınız. Elbette karar sizin. Kart işinde şöyle yapın, garanti mevzusunu bilmemekle birlikte newegg'de RX 580 bulabilirsiniz. 5.4K'ya Asrock RX 5700 XT görmüştüm dün hatta. RX 580 fiyatları da normale yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…