10-15bin TL'ye 2K Curved 27" monitör önerisi

akaymucahit

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 10-15 k bütçe ile Ryzen 5 7600 ve RX 7800 XT'li sistem için monitör aldım. Aldığım monitör ayarlarıyla pek uğraşmadım ama görüntüsü çok kötü geldi bana. Bu yüzden iade edip yeni monitör almak istiyorum.

Aldığım ürün;
MSI 27" MAG 275cqrf.

Bir de şu monitör ilgimi çekti nasıldır sizce?

Bunun dışında tavsiyeniz varsa beklerim. Pilot olması veya Hz değeri aşırı yüksek olması önemli değil. Curved olması ve görüntüsünün iyi olması çok daha önemli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtın için çok teşekkür ederim. Yüne de sormak istiyorum. Elinde MSI 27" MAG 275cqrf model monitörün olsa iade edip yine de Samsung G65b alır mıydın? Msi monitör hakkında bilgin var mı?

Yanıtın için çok teşekkür ederim. Yüne de sormak istiyorum. Elinde MSI 27" MAG 275cqrf model monitörün olsa iade edip yine de Samsung G65b alır mıydın? MSI monitör hakkında bilgin var mı?

Renklerini mi beğenmedin? Senin monitör VA panel ama ucuz bir model değil. İncelemesine biraz baktımda parlaklığı ve renk doğruluğu biraz düşük. Kontrastı ve gecikmesi iyi. Ben olsaydımla olmaz beğenmediysen iade etmelisin. Ben kullanmayacağım sonuçta.

Bütçene göre attığım Samsung VA Panel'i alabilirsin. Canlı renkler istiyorsan IPS modellere bakmalısın.

Mesela.
Senin monitörün incelemesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Renklerini mi beğenmedin? Senin monitör VA panel ama ucuz bir model değil. İncelemesine biraz baktımda parlaklığı ve renk doğruluğu biraz düşük. Kontrastı ve gecikmesi iyi. Ben olsaydımla olmaz beğenmediysen iade etmelisin. Ben kullanmayacağım sonuçta.

Bütçene göre attığım Samsung VA Panel'i alabilirsin. Canlı renkler istiyorsan IPS modellere bakmalısın.

Mesela.
Senin monitörün incelemesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunum tamamen renklerle alakalı. Curved istediğim için IPS panel alamıyorum. Bugün hemen MSI monitörü iade edip önerdiğin Samsung G65b modeli satın alıcam. Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldun.

Hocam önerdiğim Samsung G65B monitörü satın aldım ve 1 haftadır kullanıyorum. Valla ben tek başıma arasam 1 yılda böyle güzel monitör bulamazdım herhalde. Renkleri çok iyi, parlaklık süper, ghosting ve ölü piksel yok, pivot özelliği var. Bir monitörden ne beklenirse fazlasıyla var. Tekrardan çok teşekkür ederim, büyük iyilik yapmış oldun. Monitör arayan arkadaşlara da tavsiyemdir.

Hocam önerdiğim Samsung G65b monitörü satın aldım ve 1 haftadır kullanıyorum. Vallahi ben tek başıma arasam 1 yılda böyle güzel monitör bulamazdım herhalde. Renkleri çok iyi, parlaklık süper, ghosting ve ölü piksel yok, pivot özelliği var. Bir monitörden ne beklenirse fazlasıyla var. Tekrardan çok teşekkür ederim, büyük iyilik yapmış oldun. Monitör arayan arkadaşlara da tavsiyemdir.

Hayırlı olsun. Memnun kalmanıza sevindim. Bu arada Samsung'ta Tizen işletim sistemi var. TV olarak da kullanabilirsiniz.
Akıllı monitör özellikleri:
Wi-Fi 5
AirPlay
AirPlay 2
Bluetooth
Bluetooth 5.2
DLNA
Ekran Yansıtma
Microsoft Office 365
Netflix
Prime Video
Samsung Bixby
Samsung Gaming Hub
Samsung SmartThings
Ses Yansıtma
Tizen İşletim Sistemi
USB Video/Ses/Fotoğraf Oynatma
YouTube

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Memnun kalmanıza sevindim. Bu arada Samsung'ta Tizen işletim sistemi var. TV olarak da kullanabilirsiniz.
Akıllı monitör özellikleri:
Wi-Fi 5
AirPlay
AirPlay 2
Bluetooth
Bluetooth 5.2
DLNA
Ekran Yansıtma
Microsoft Office 365
Netflix
Prime Video
Samsung Bixby
Samsung Gaming Hub
Samsung SmartThings
Ses Yansıtma
Tizen İşletim Sistemi
USB Video/Ses/Fotoğraf Oynatma
YouTube
Evet televizyon özelliği çok iyi. Yalnız monitör ile aynı odada Samsung televizyon var. Televizyonun kumandası monitörü de kontrol ediyor. Bakalım ya bir çare bulucaz ya da bilgisayarın odasını değiştiricez artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı