Hocam farkındayım çok ucuza oyunlar var ama şuanki bakiyem steam üzerinde cs envanterimden sattığım şeylerle almayı düşünüyorumBu arada Xbox uygulamasında çoğu firma birkaç senelik oyunların fiyatlarını 20-50 liralarda unutmuş 20 dolara bir sürü oyun alabilirsin haberin olsun![]()
Uncharted 4 Steam'de 20 dolara düştü kesinlikle alın derim.
Çerez bir şey söyleyim o zmn Alan wake franchise paketi 60 cent e düştü ona bi bakın derim.Hocam şu an güncel olarak favori oyunum zaten Uncharted hastasıyım kütüphanemde mevcut.
Çerez bir şey söyleyim o zaman Alan Wake franchise paketi 60 cent e düştü ona bir bakın derim.
Mafia trilogy kesin alınır iyi indirimde origins bende almayı düşünüyorum ikiside güzeldir.Attım hocam sepete sağ olun. Onun dışında AC Origins en büyük indiriminde alınır mı? Ya da daha iyi oyunları var mı o fiyata ve Mafia trilogy pack alınır mı sizce?
11 dolara düşmüş ama beğenen kadar beğenmeyende var pişman eder mi bilmiyorum mafia trilogy var yerine onuda ekleyebilirim.Hogwarts Legacy
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.