10.500 TL Dizüstü önerisi

  • Konuyu başlatan SSone
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 490

SSone

Decapat
Katılım
19 Ekim 2018
Mesajlar
11
Öncelikle iyi günler yaklaşık 10500 TL bütçem var yeni nesil bir bilgisayar almak istiyorum önerileriniz neler olur şimdiden teşekkür ederim.

Not: Monster Tulpar aldım ölü pixel hatası çıktı aldığım gün iade ettim ardından ASUS ROG g serisi aldım onda da aynısı çıktı ASUS'u değişim yaptım değişim yaptığım bilgisayarda da aynı hata çıktı lütfen güvendiğiniz firmalardan ve markalardan öneri yapın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Ben kullanıyorum, gayet memnunum. Bu modelinin ekranı 144hz. İncelemelerini youtube'da bulabilirsin. Ama Acer'ın servisi sıkıntı diyorlar bilgin olsun.

Kendim görüp de alayım aynı sıkıntıları yaşamayayım diyorsan Vatan bilgisayar'da 10.250 liraya 120hz modeli var, gidip orada inceleyip ona göre alabilirsin.
 
Bir de bu var fakat marka takıntınız yoksa tabii , Excalibur serisi çok iyi fakat sırf Casper markası altında olduğu için önyargılar kırılamıyor.
Önyargı ile alakası yok Casper dandik parçalar kullanıyor soğutması başarısız şarj cihazları bile dandik.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı