10.9.2 Usb boot esnasında reset atıyor

hazenaalbaay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar rehberde okuduğum herşeyi birebir yapmaya çalıştım bitek bios ayarlarım biraz farklı olduğu için onu doğru yapmadığımdan şüpheleniyorum.

10.9.2 arayüzüne geliyorum boot from usb diyorum yazılar çıkıyor biraz yükleme yapıyor sonra birden kendi kendine yeniden başlıyor ve normal windows tekrar açılıyor.

Sorun ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle bir Kernel Panic alıyorsun ve akabinde restart atıyor makine. Boot başlamadan boot argument kısmına -v npci=2000 -f komutu yazarak bir dene. Birde sistem özelliklerini yazarsan daha doğru yönlendirme yapabiliriz.

Options kısmında o kodlar kendiliğinden yazılı zaten hocam sorun başka biyerde sanırım.

İyi günler. Arkadaşlar aynı sorun bende de bulunmakta 10.9.1 i yüklemeye çalıştığımda bot ekranında kurulumu seçtikten sonra ekrana yazılar yazmakta ve pc kendine restart atmakta. -x komutu ile açmaya çalıştığım da ise restart atmıyor fakat yazıları yazdıktan sonra siyah bir ekranda kalıyor pc fakat donmuyor. Bu neden olabilir bilgisayarım Lenovo G580 i5 işlemcili modeli?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı