10.9.5 Boot Ekranında Restart Sorunu

98Kerem

Hectopat
Elimde Lg R590 x-aru1bt laptop var. Clover boot menüsün de boot Mac OS X from OS X install USB seçeneğini seçiyorum daha sonra yazılar çıkıyor ve laptop restliyor. Başka bir bilgisayarda denedim Mac'i kurdum ancak neden böyle oluyor anlamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler.

Laptop Özellikleri:

- İntel 4 çekirdek İ7 720Qm İşlemci
-4GB RAM
-370GB HDD
-Nvida GT230m 1GB
-Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)
-İntel wifi link 5300 agn
-Windows 7 64 bit işletim sistemi

Son düzenleyen: Moderatör:
USB 3.0 port kullanıyorsan 2.0 kullan.
Clover Boot Menü / Options / boot Args kısmında diğer kodların ardına şunları ekle.
-x -f -v PCIRootUID=1 npci=0x2000 dart=0 cpus=1 USBBusFix=Yes

Kodları denedim ancak olmadı yinede restart atıyor. Kurulum menüsüne geçemiyorum. :/

USB/ System / Library/ Extensions içinden aşağıdaki kext'lerin yedeklerini aldıktan sonra sil.
  • ATI = AMDRadeon* ve ATI*
  • Intel = AppleIntelHD*, AppleIntelSNB* ve AppleIntelFramebuffer*
  • nVidia = NVDA* (ve varsa GeForce*)
Yada bu işi Single User Mod ile yap. Bunun için USB -s komutu ile başlat. Yazılar aktıktan bir sğre sonra terminal ekranlarındaki gibi satır sonu kutucuğu göreceksin. Burada şu kodları sıra ile gir:
Kod:
fsck -fy

mount -uw /

mkdir /kext_backup

cd /System/Library/Extensions

mv AppleIntelHD* AppleIntelSNB* AppleIntelFramebuffer* AMDRadeon* ATI* GeForce* NVDA* /kext_backup

rm ../Caches/com.apple.kext.caches/Startup/kernelcache

reboot

@Oktay Çolakoğlu Options - Binaries patching menü - Kernel PM Patch buldum işaretledim ancak sorun devam ediyor. Yinede yardımlarınız için teşekkür ederim. Kafayı yiyeceğim neden restart atıyor yahu :/ :/

Root device uuid is hatası Kernel PM işaretlediğim halde restart atıyor ne yapmam lazım arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…