10 Ayda Japon Dili ve Edebiyatı kazanılır mı?

Ben Japonca Öğretmenlik kazandım Çanakkale'de fakat hiç beklediğim gibi olmadı hazırlık çok zor direkt Japonca aşırı zor sosyal hayatınızı bitiriyor ki öğretmenler de yanında bi mesleğinizin olması gerekiyor dedi. Ben bıraktım 2 senelik dış ticarete geçiyorum. Önermiyorum ama ille de Japonca hayalim var diyorsanız gidebilirsiniz sıkı çalışacağınıza inanıyorsanız.

Şuan biryerde aktif olarak çalışmıyorum ama berberim, bu mesleği seviyorum ve ileride de bu mesleği yapmak istiyorum. Üniversite okumak istiyorum ondan sonra meslek hayatına girmeyi düşünüyorum. Japon vatandaşlığım var fakat japoncam zayıf hem japonca da öğrenmiş olurum ve network edinme amaçlıda üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. İleride de bir pişmanlığım olsun istemiyorum keşke okusaydım vs. gibi bi gideyim göreyim olmadı bırakırım diye düşünüyorum Japon Dili ve Edebiyatı düşünüyorum sizce bölüm uygun mudur ve İstanbul'da yaşıyorum Ankara Üniversitesi ve Ankara genel olarak nasıldır bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

Bu şekilde düşünüyosanız gayette okunur sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım dediğiniz gibi ilerde pişman olursunuz bölüm öncelikle çok zor yani aşırı bir zorluğu var ezberinizin çok kuvvetli olması gerekiyor hocalar ayrıyeten çok disiplinli çok soğuk bi ortam var genel olarak Çanakkale'de ben bunu gözlemledim. Ankara hakkında çok bir bilgim yok ama şehir olarak güzel bir yer eğitim olarak da Çanakkale ile birebirdir büyük ihtimalle. Eğer İstanbul'dan gidecekseniz biraz sıkılma olasılığınız var ki sahilde oturmayı seviyorsanız sizlik bir yer değil Çanakkale'ye de gidebilirsiniz sosyal ortamınız daha çok olur sanıyorum ki. Japon vatandaşlığınız varsa zaten bu bölümü okumak sizin için nimet gibi olur burada dikiş tutturamazsanız gider orda berberlik yaparsınız çok fazla olanağınız olur. Sizin yerinizde olsam ben Ankara'yı seçerdim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…