10 ayda sayısal 50k yapılır mı?

8-10 saat çalışıyorum hocam.

Zamanla göreceğiz hocam teşekkürler.
Sosyal medyayı silmek ders verimini arttırabilir. Beyindeki dopamin dengesini olması gereken düzeyine geri döndürerek odak süreni arttırabilirsin.

Bakalım başarabilecekmisiniz merak ediyorum umarım kazanırsınız.

Arkadaşa katılıyorum. Pomodoro taktiğinden gerçekten uzak durun. 25 dakikada daha konuya odaklanamazsın bile. Çalışacak arkadaşlara tavsiyem 45+15 tempoda başlayabilirsiniz.

Arkadaşa katılıyorum. Pomodoro taktiğinden gerçekten uzak durun. 25 dakikada daha konuya odaklanamazsın bile. Çalışacak arkadaşlara tavsiyem 45+15 tempoda başlayabilirsiniz.

Hocam merhaba. Ben 2 saat + 10 dakika mola yapıyorum. Verimli olduğunu düşünüyorum.

Eğer günde 8-10 saat çalışma sürenizi sınava kadar korursanız rahatlıkla yaparsınız. Fakat şu an psikolojik olarak daha rahatsınız. Sınava kadar önünüzde koskoca 10 ay var. Bu 10 ay içerisinde boşlamazsanız, çalışmayı bırakmazsanız rahat yaparsınız. Çalışma konusunda ipin ucunu kaçırırsanız tekrar toparlamanız zor, söyleyeyim.

Teşekkürler. Elimden geldiğince boşlamamaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…