10 ayda sayısal 50k yapılır mı?

Hocam ben de mezun senemdeyim. Eşit ağırlıktan sayısala geçtim. Hedefim 100k. Bugün sabah 07:30'da çalışmaya başladım 5 saat çalıştım. Matematik ve geometri sıkıyor ama yapmamız lazım yapacak bir şey yok.

Sabit 40 paragraf ve her gün 1 sosyal denemesi çözüyorum. Günde 2 sosyal denemesine çıkaracağım. 1 de Türkçe denemesi.

Tabii başka seçenek yok. Hedefin çok zor değil rahatlıkla yapabilirsin.

Hocam ben de mezun senemdeyim. Eşit ağırlıktan sayısala geçtim. Hedefim 100k. Bugün sabah 07:30'da çalışmaya başladım 5 saat çalıştım. Matematik ve geometri sıkıyor ama yapmamız lazım yapacak bir şey yok.

Sabit 40 paragraf ve her gün 1 sosyal denemesi çözüyorum. Günde 2 sosyal denemesine çıkaracağım. 1 De Türkçe denemesi.
Sosyalden, paragraftan önce sayısal kısma ağırlık verin bence sosyalde sadece genel denemelerde çözdüğüm sorularla 18/2 yaptım sizin açınızdan önemli olan sayısal dersleri. Sözel zaten her türlü hallediliyor. Başarılar

Arkadaşlar merhaba ilk mezun senem ve her şeyi sıfırdan aldım, bu ay başında başladım şu an TYT mat ve fen götürüyorum. Sizce 10 ayda sayısal da ilk 50 bin gibi bir sıralama yapabilir miyim ya da nasıl çalışmam lazım 8-10 saat çalışıyorum günde.
TYT 40 net yapıyorum AYT de sıfırım fen hariç. Bilemeyiz vb gibi yorumlar yapmaktan kaçının.

Bu tamamen senin elinde eğer kendine güvenirsen ve verimli geçecek bir programı düzenli bir şekilde yaparsan neden olmasın?

Eğer gerçekten 10 ayda sayisal 50k yapmak isteseydin benim neden bunu yazdığımı bilirdin.
1726234404027.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı