10 bin civarı alınabilecek laptop var mı?

Yer
Ankara
Fiyatlar, dolar, kur malum. Şu an almazsam hiçbir zaman alamam gibi bir his var.
Aslan payını ben ödeyeceğim. Aile desteği az olacak. Eğer verdiğin paraya kesin değer derseniz 10k üstüne çıkabilirim. Karta taksit yaptırıp peyder pey ödeyeceğim.
Oynadığım en baba oyun Valorant.
Tavsiye bekliyorum.

Fiyatlar, dolar, kur malum. Şu an almazsam hiçbir zaman alamam gibi bir his var.
Aslan payını ben ödeyeceğim. Aile desteği az olacak. Eğer verdiğin paraya kesin değer derseniz 10k üstüne çıkabilirim. Karta taksit yaptırıp peyder pey ödeyeceğim.
Tavsiye bekliyorum.
Oyun için pc bulamazsınız 10k ya.

10k'ya düzgün marka oyun oynayabileceğin bir laptop bulman çok zor. Ekran kartı dahi olmuyor içlerinde. 12k ya laptop aldık Asus marka içinde işlemcinin grafik kartıyla iris xe graphics oyunları rahat oynattı. iris xe graphics bulunan işlemcili laptop almanı öneririm. Onlarda 12-13k dan başlıyor. Valorantı 10k lık laptopta oynayamazsın

Oyun için PC bulamazsınız 10k ya.

Yanlış yere açılmış konu.
Bende farkındayım. Genelde ders için kullanacağım.

10K'ya düzgün marka oyun oynayabileceğin bir laptop bulman çok zor. Ekran kartı dahi olmuyor içlerinde. 12K ya laptop aldık ASUS marka içinde işlemcinin grafik kartıyla Iris Xe Graphics oyunları rahat oynattı. Iris Xe Graphics bulunan işlemcili laptop almanı öneririm. Onlarda 12-13K'den başlıyor. Valorant'ı 10klık laptopta oynayamazsın.

Hocam farkındayım. Raporluycam şimdi.
Hocam ayrıca uzun zamandır elime sağlam bir PC geçmedi 5 GB DDR3 i5-4590'li bir kasa var elimde( onboard ). Onunla oynadığım kadar oynasam yeter.

Tavsiye bekliyorum.

0 alacaksanız Valorant oynatır. 10K'ya düşğk grafiklerde rahat oynarsınız Valorant. İster Xe olsıun ister başka. Marka olarak Lenovo öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı