Gank'tan Machenike K1 alınır mı?

Bu cumleden sonra bu arkadasi ciddiye aliyorsaniz sizin sorumlulugunuz.

350 TL'ye oldukça iyi bir klavye tercih edilir her türlü. Machanike K1 alınıp geçilmesi gerek.

@kxy Bilgeligi siz mi belirliyosunuz? Urunlere lafim yok elbette.

Sizin ne oldugunuz belli degil, Arkadasin konusmalarina ulastiysaniz gank.com.tr ile baglantiniz vardir hic evirip cevirmeye gerek yok bunu. Sorun da bu ya zaten, nerede ipini koparan firmadan torpilli var buraya gelip mesaj kasip gruplasiyorlar.

@Cowmurderer

350 TL'ye oldukça iyi bir klavye tercih edilir her türlü. Machanike K1 alınıp geçilmesi gerek.
Klavyeye lafim yok yine tekrar ediyorum, klavyenin satildigi yerin personelleri burada cift hesap yuzunden ban yiyip ustune KVKK'yi ihlal ediyorsa @kxy adli arkadasa paylasip burada sorun vardir.

@kxy Bilgeligi siz mi belirliyosunuz? Urunlere lafim yok elbette.

Sizin ne oldugunuz belli degil, Arkadasin konusmalarina ulastiysaniz gank.com.tr ile baglantiniz vardir hic evirip cevirmeye gerek yok bunu. Sorun da bu ya zaten, nerede ipini koparan firmadan torpilli var buraya gelip mesaj kasip gruplasiyorlar.

@Cowmurderer

Gank ile dogrudan baglantım yok, sadece sahibi ile iletisimim var. Kendisi foruma surekli yazamadigi icin benden rica ediyordu yazmamı hepsi bu. Bana ayrı olarak yaptıkları bir şey yok 600 TL'lik bir mouseyi ufak bir jest olması için göndermeleri harici ki o mouse ile tav olup Gank savunduğumu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hicbir firma ila bağlantım yok, baglantım olsa sadece o firmanın ürunlerini önermektende çekinmem. Aynı savunmaları Wraith, MecMonkey gibi siteler icinde yapıyoruz. Her sitede bir ayrıcalığımız var o halde. Bilgeligide ben veya biz belirlemiyoruz ama genel anlamda ekipman konusunda en çok bilgisi olanlardan birisi oldugum dogru birşey forumda. Bunu kendimi övmek içinde söylemiyorum, gidip sırf marka diye gidip kronik sorunlu ürünler önermeyi ve bu ürünleri/satıcıları kötülemeyi bizde biliyoruz.

@kxy
Klavyeye lafim yok yine tekrar ediyorum, klavyenin satildigi yerin personelleri burada cift hesap yuzunden ban yiyip ustune KVKK'yi ihlal ediyorsa @kxy adli arkadasa paylasip burada sorun vardir.

Cift hesap kullanımını Emre Bey kendisi yapmadı.

Bu konuyu açan arkadaş sanırsam aynı WI-FI ile bağlanmış olduğu icin Emre Bey ban yedi. Konu sahibide uyarilmis çift hesaptan çünkü. KVKK konusu ise evet kabul ediyorum acemilik. Onun dışı güncelde bir sorun gözükmüyor ancak.

Gank ile dogrudan baglantım yok, sadece sahibi ile iletisimim var. Kendisi foruma surekli yazamadigi icin benden rica ediyordu yazmamı hepsi bu. Bana ayrı olarak yaptıkları bir şey yok 600 TL'lik bir mouseyi ufak bir jest olması için göndermeleri harici ki o mouse ile tav olup Gank savunduğumu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hicbir firma ila bağlantım yok, baglantım olsa sadece o firmanın ürunlerini önermektende çekinmem. Aynı savunmaları Wraith, MecMonkey gibi siteler icinde yapıyoruz. Her sitede bir ayrıcalığımız var o halde. Bilgeligide en belirlemiyorum ama genel anlamda ekipman konusunda en çok bilgisi olanlardan birisi oldugum dogru birsey forumda. Bunu kendimi övmek içinde söylemiyorum, gidip sırf marka diye gidip kronik sorunlu ürünler önermeyi ve bu ürüneri/satıcıları kötülemeyi bizde biliyoruz.
Sahibi ile iletisiminizin olmasi bile etiklikten uzak, firma icinse profesyonellikten uzak.

Ayriyetten bu konuda herhangi bir sey onermedim, KVKK ihlali yapan hic bir firmayi da asla onermem gerekirse gidin Trendyol veya Hepsiburada'dan 500 TL pahali alin.

Sahibi ile iletisiminizin olmasi bile etiklikten uzak, firma icinse profesyonellikten uzak.

Ayriyetten bu konuda herhangi bir sey onermedim, KVKK ihlali yapan hic bir firmayi da asla onermem gerekirse gidin Trendyol veya Hepsiburada'dan 500 TL pahali alin.

Sahibi ile iletişimim olması neden etiklikten uzak? Kendisi bana bu foruma özel indirimler yapmak istediğini söyleyip bizzat ulaştı. Bu konuda bir sorun göremiyorum. Forumda ekipman konusunda en aktif kişilerden birisi oldugum için yüksek ihtimal, o konuda birsey diyemem. KVKK konusundaki acemiliği bende kabul ediyorum zaten ayriyeten Emre Bey ilede konustum oda kabul etti, birdaha olacağını sanmam. Ön yargiları kırmak icin ugrasacaklarini bizzat söyledi. Marka adı altında kronik ürünler önerme lafımda size değil, alinmaniza gerek yok merak etmeyin o konuda.

Benim mi ne olduğum belli değil 😀, forumda ekipman konusunda en cok bilgisi olan kişilerden birisiyim. Önerilerim F/P ye ve kaliteye göre. Satıcı cidden sorunlu değilse (örnek Connect Game gibi) 2. planda kaliyor. Beni ciddiye almaması gerekiyorsa kimseyi ciddiye almaması gerek zira yine bilgisi olanlar benimle hemen hemen aynı önerileri yapıyor. Gank'in sorunlarının tamamı kapasite yetersizligi ve tasınma sürecinden kaynaklıydı onuda tamamladılar soylediklerine gore. Hem Whatsapp hatları geri açıldı hem son zamanlarda iadelerde ciddi bir problem yasayan görmedim. Yukarıdaki Claws ürünleride güzel alınabilir illa bu siteden alışveriş yapılmayacaksa, yine de tekrar söyluyorum Gank'ın güncel bir sorunu görünmüyor. Taşınmanın tamamlanmasıyla tekrar sans verilmesi gereken bir firma.
ConnectGame'de nasıl bir sıkıntı yaşanıyor genelde?
Bugüne kadar aldığım her ürün güzel paketlenerek gönderildi, iade ürün vs de değillerdi. Türkiye'de pek bulamayacağımız ürünler burada çıkıyor genelde, Hepsiburada gibi pazar yerlerinde de satış yapıyorlar.

Hocam konu düşündüğünüz gibi değil. İstiyorsanız açılan konuların tarihlerine bakıp emin olabilirsiniz. Gank ile hiçbir iletişimin olmadığı zamanda L7 Air ürününde muazzam bir indirim vardı. Bunu @kxy hocama belirttim, o da gidip indirim konusu açtı. Açılan konuya bahsedilen yetkili gelip, ürünlerimize bu kadar ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz, sosyale özel indirim cart curt diye mesaj atıp iletişim bilgilerini bıraktı. Ortada önceden yapılan bir sponsorluk ve ardından gelen öneri yağmuru vb. etik dışı hiçbir durum yok yani anlayacağınız. İletişim öncesi de öneriyorduk. Eke gelen mesajı bırakıyorum, gidip kendiniz de bakabilirsiniz.

1766182318704.png

ConnectGame'de nasıl bir sıkıntı yaşanıyor genelde?
Bugüne kadar aldığım her ürün güzel paketlenerek gönderildi, iade ürün vs de değillerdi. Türkiye'de pek bulamayacağımız ürünler burada çıkıyor genelde, Hepsiburada gibi pazar yerlerinde de satış yapıyorlar.

Iade icin direkt cevap vermiyorlar, satisa kadar iyi satistan sonra direkt rezil bir firmadir. Garanti destekleri direkt yok. Sayısız dava var üstlerinde, kendilerinin alehine tamamlanan tonla THH kararı var onu bile takmıyorlar bildigim kadarıyla. Hepsiburada gibi pazar yerlerinde haddinden cok yüksek fiyata satıyorlar alinabilirliği kalmıyor ürünlerin.

Son düzenleme:
Hocam konu düşündüğünüz gibi değil. İstiyorsanız açılan konuların tarihlerine bakıp emin olabilirsiniz. Gank ile hiçbir iletişimin olmadığı zamanda L7 Air ürününde muazzam bir indirim vardı. Bunu @kxy hocama belirttim, o da gidip indirim konusu açtı. Açılan konuya bahsedilen yetkili gelip, ürünlerimize bu kadar ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz, sosyale özel indirim cart curt diye mesaj atıp iletişim bilgilerini bıraktı. Ortada önceden yapılan bir sponsorluk ve ardından gelen öneri yağmuru vb. etik dışı hiçbir durum yok yani anlayacağınız. İletişim öncesi de öneriyorduk. Eke gelen mesajı bırakıyorum, gidip kendiniz de bakabilirsiniz.
Yine de bir sey farketmez o KVKK ihlali buyuk bir ihlal hocam.

Yine de bir şey fark etmez o KVKK ihlali buyuk bir ihlal hocam.

Dediğim gibi ihlale cevap vermedim zaten. Sponsorluk, etik ve @kxy üzerindeki yanlış anlaşılma muhabbetini cevapladım. Keşke sponsor olsalar da farklı ürünleri deneyebilsek sürekli. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı