10 bin TL 1050 Ti sistemi yükseltme

Wvavien

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Selam,

Bütçem maksimum 10 bin lira fakat ne kadar aşağıda olursa o kadar iyi!

Arkadaşlarımızla CS2, LoL tarzı oyunlar oynuyoruz. Benim emektarın bilgiler şu şekilde;
Intel i5 7.nesil
ASUS 4 GB 1050 Ti
Kingston 8x2 RAM
1TB HDD
256 GB SSD
CS 2 de 100 FPS alıyordum. Fakat ara ara drop giriyordu bende iki keko arkadaşımdan yardım istedim. Sağ olsunlar termal macun falan taktılar işlemciyi düzgün takamamışlar sanırım bu sebeple ilk başta bir ekran açılmadı. Sonrasında düzelttik geri taktık ekran açıldı. Fakat bu sefer de aldığım FPS 40'a düştü. Bir şeylere zarar geldi sanırım ama neye bilmiyorum. Maksimum 10 bin liraya bu sistemi nasıl iyileştirebilirim? AMD işlemci pek kullanma taraftarı değilim.

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,

Arkadaşlarımızla CS2, LoL tarzı oyunlar oynuyoruz. Benim emektarın bilgiler şu şekilde;
Intel i5 7.nesil
ASUS 4 GB 1050 Ti.
Kingston 8x2 RAM.
1TB HDD.
256 GB SSD.
CS 2 de 100 FPS alıyordum. Fakat ara ara drop giriyordu bende iki keko arkadaşımdan yardım istedim. Sağ olsunlar termal macun falan taktılar işlemciyi düzgün takamamışlar sanırım bu sebeple ilk başta bir ekran açılmadı. Sonrasında düzelttik geri taktık ekran açıldı. Fakat bu sefer de aldığım FPS 40'a düştü. Bir şeylere zarar geldi sanırım ama neye bilmiyorum. Maksimum 10 bin liraya bu sistemi nasıl iyileştirebilirim? AMD işlemci pek kullanma taraftarı değilim.

Elindeki sistemi 6-7k ya sat RX 6600'lu R5 5600'lu bir kombinasyona gecis yap.

Arkadaşlar selam,

Intel i5 7.nesil
ASUS 4 GB 1050 Ti.
Kingston 8x2 RAM.
1TB HDD.
256 GB SSD.

Intel ileride soket değiştircek hocam ileride tekrar yükseltmek isterseniz anakartıda değiştirmek zorunda kalacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı