enes.ocakci
Hectopat
Arkadaşlar merhaba, 2K IPS 1 ms GtG +144 Hz MSI markası dışında monitör önerir misiniz? Bütçem 10.000 TL.
Son düzenleyen: Moderatör:
1ms GtG, 2K ve IPS. Kronik sorunu da yok. Çok kaliteli.
![]()
Samsung Odyssey G5 LS32DG500EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 LS32DG500EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 LS32DG500EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.349,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe dahilinde önerdim hocam. 27 inç tercih edilebilir tabii ki. Fakat 27 inç için Odyssey G6 tercih ederdim.
Neden MSI markası dışında? Merak ettiğimden soruyorum.
Bütçe dahilinde önerdim hocam. 27 inç tercih edilebilir tabii ki. Fakat 27 inç için Odyssey G6 tercih ederdim.
![]()
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben daha yeni MSI monitör aldım ondan dolayı sordum, nasıl oldu panel gitti? Bir süre kullandın mı yoksa durduk yere mi oldu?2 tane MSI monitör var ve 2sindede panel gitti
Ben daha yeni MSI monitör aldım ondan dolayı sordum, nasıl oldu panel gitti? Bir süre kullandın mı yoksa durduk yere mi oldu?
Piyasadaki en kaliteli VA'lardan biri ve çoğu IPS'ten daha iyi kontrastı var.2 tane MSI monitör var ve 2sindede panel gitti
Hocam bu Curved diyor Curved'lar VA panel olmuyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.