2K 144 Hz 1 ms IPS Monitör Önerisi

IPS panelde curved bana da garip gelmişti biraz sanırım diğer modellerle karıştırdı arkadaş.
Hocam siz de araştırma içerisinde olduğunuza göre bahsedilen diğer modelleri incelemişsinizdir. LG'yi tercih etme sebebiniz nedir?
Epeyden karsilasitirmalara bakarsan lg nano ips 1.7 milyar renk gami var ve 1 ms flicer free ozelligi gsync ve free sync sertifikalı.
IPS panelde curved bana da garip gelmişti biraz sanırım diğer modellerle karıştırdı arkadaş.
Hocam siz de araştırma içerisinde olduğunuza göre bahsedilen diğer modelleri incelemişsinizdir. LG'yi tercih etme sebebiniz nedir?

Epeyden karsilasitirmalara bakarsan lg nano ips 1.7 milyar renk gami var ve 1 ms flicer free ozelligi gsync ve free sync sertifikalı.

LG UltraGear 27GL850-B ile ilgili olarak da satın alan bir arkadaş bir sitede yorum olarak IPS glow dan şikayet etmiş.
IPS panelden vazgeçecek noktaya geliyorum zaman zaman sırf sorun yaşamayayım diye😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı