IPS panelde curved bana da garip gelmişti biraz sanırım diğer modellerle karıştırdı arkadaş.Gigabyte curved degil.
Hocam siz de araştırma içerisinde olduğunuza göre bahsedilen diğer modelleri incelemişsinizdir. LG'yi tercih etme sebebiniz nedir?
IPS panelde curved bana da garip gelmişti biraz sanırım diğer modellerle karıştırdı arkadaş.Gigabyte curved degil.
Epeyden karsilasitirmalara bakarsan lg nano ips 1.7 milyar renk gami var ve 1 ms flicer free ozelligi gsync ve free sync sertifikalı.IPS panelde curved bana da garip gelmişti biraz sanırım diğer modellerle karıştırdı arkadaş.
Hocam siz de araştırma içerisinde olduğunuza göre bahsedilen diğer modelleri incelemişsinizdir. LG'yi tercih etme sebebiniz nedir?
IPS panelde curved bana da garip gelmişti biraz sanırım diğer modellerle karıştırdı arkadaş.
Gigabyte curved degil.
Ben de suan ips panelle ilgili bu sorunu düşünüyorum lg ultragear 27gl850-b de var mi cok merak ediyorum.
LG UltraGear 27GL850-B ile ilgili olarak da satın alan bir arkadaş bir sitede yorum olarak IPS glow dan şikayet etmiş.Epeyden karsilasitirmalara bakarsan lg nano ips 1.7 milyar renk gami var ve 1 ms flicer free ozelligi gsync ve free sync sertifikalı.
Gigabyte AORUS AD27QD - LG UltraGear 27GL850-B Karşılaştırması - Epey
Epey - Gigabyte AORUS AD27QD - LG UltraGear 27GL850-B özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.