10 bin TL 32" monitör tavsiyesi

Buğrazan

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar,

32" boyutunda monitör arayışındayım. Şu an Gigabyte G24F2 modelini kullanıyorum. PS5 Slim satın aldım. Bilgisayar ve konsolu beraber kullanabileceğim 10 bin TL bandında şu an kullandığım monitör ayarında görüntü deneyimi sunacak bir monitör arıyorum. Valorant ETS 2 ve PS'de hikayeli oyunları oynayacağım. Şimdiden herkese teşekkürler.

PS5 bildiğim kadarıyla 2K monitörleri desteklemiyordu. Eğer onu baz alırsak ve oynayacağınız oyunları göz önünde bulundurursak 4K 120Hz üstü bir monitör çok iyi olacaktır. Bütçenize göre 32'' 4K 144Hz monitör yok maalesef.

Ya bütçenizi arttırmalısınız yada 28'' bir monitör bakmalısınız.

PS5 bildiğim kadarıyla 2K monitörleri desteklemiyordu. Eğer onu baz alırsak ve oynayacağınız oyunları göz önünde bulundurursak 4K 120Hz üstü bir monitör çok iyi olacaktır. Bütçenize göre 32'' 4K 144Hz monitör yok maalesef.

Ya bütçenizi arttırmalısınız yada 28'' bir monitör bakmalısınız.
28'' için öneriniz var mı? Ps5 çözünürlük olayını araştırdım ama çok sorun olmuyormuş sanırım. bütçem her halükarda 10 bini geçmiyor maalesef.

PS5 bildiğim kadarıyla 2K monitörleri desteklemiyordu. Eğer onu baz alırsak ve oynayacağınız oyunları göz önünde bulundurursak 4K 120Hz üstü bir monitör çok iyi olacaktır. Bütçenize göre 32" 4K 144Hz monitör yok maalesef.

Ya bütçenizi arttırmalısınız ya da 28" bir monitör bakmalısınız.

Sanki düzelttiler onu güncellemeyle, bu arada 4K 120Hz arayüz hariç pek bir işe yaramaz gibi RTX 4090 bile 4K 120FPS zar zor veriyor. Tabii sanırım PC-PS ortak monitör olacağı için o şekilde önerdiniz ama ikinci monitör olarak alınacaksa 4K 60Hz bakılabilir bence.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı