10 bin TL bütçe ile 32" monitör tavsiyesi

Bütçe
10000
Hayırlı olsun, umarım memnun olursunuz. Karşılaştırmanızı da merakla bekliyorum. Özellikle siyahlar konusunda.
Bir tane ölü piksel çıktı ama çok küçük sandalyeden belli olmuyor yaklaşınca belli oluyor ama yine de canımı sıktı iade edeceğim. bir de karanlıkta siyah ekranda 4 köşeden çok ışık sızması var. aydınlıkta iş görür de bilemedim ya çok övülen bu monitör böyleyse diğerleri nasıl acaba.

Gündüz macbook air ile yan yana koyunca neredeyse aynı kalite gibi renkler çok benzer. Kalitesi çok hoşuma gitti bu fiyatta gayet gayet iyi iade edince yine aynısından mı sipariş etsem bilemedim.

Bir tane ölü piksel çıktı ama çok küçük sandalyeden belli olmuyor yaklaşınca belli oluyor ama yine de canımı sıktı iade edeceğim. bir de karanlıkta siyah ekranda 4 köşeden çok ışık sızması var. aydınlıkta iş görür de bilemedim ya çok övülen bu monitör böyleyse diğerleri nasıl acaba.

Gündüz macbook air ile yan yana koyunca neredeyse aynı kalite gibi renkler çok benzer. Kalitesi çok hoşuma gitti bu fiyatta gayet gayet iyi iade edince yine aynısından mı sipariş etsem bilemedim.
hocam büyük ihtimalle iade almazlar çünkü aynı yerde 3 tane yada farklı yerlerde 5 tane olunca iade yapabiliyorsun.

Hocam büyük ihtimalle iade almazlar çünkü aynı yerde 3 tane ya da farklı yerlerde 5 tane olunca iade yapabiliyorsun.

İlk iki hafta koşulsuz iade hakkı yok mu? Ben Amazon'dan ve Hepsi'den aldığım pek çok ürünü bir kusuru olmamasına rağmen beklediğim gibi çıkmadığı için bir sorun olmadan iade edebilmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı