10 bin TL 3D yazıcı önerisi

berke hindistan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba bi' hevesle 3D yazıcı almak istiyorum 10 bin TL bandında bana sorun yaratmayacak yazıcı önerileriniz var mı? İlk yazıcım olacak şimdiden teşekkürler.

Ben 8000 bin TL'ye ender 3 S1 aldım memnunum. Yapışma veya yapışmama sorunu yok, baskılarım oldukça kaliteli. Esnek flamentleri dahi rahatça basabiliyor. Kurulumu kolay, kullanımı da kolay. Tavsiyem 10 TL gibi kısıtlı bir bütçe de alabileceğin en iyi yazıcıyı alma. Çünkü tek renk baskı alabiliyorsun, figür falan basarsan boyaman gerekecek. Çift renkli almadığın ya da bunu ticarete dökmediğin sürecek ender 3 S1 ve benzerleri yeterli olacaktır.
(Bu yazıcıdan çıktı alıp satıyorum, sorunsuz olması en sevdiğim olayı; ama çok hızlı bir yazıcı değil ticaret için 150 en fazla sonrası baskıyı bozuyor. Daha hızlı bir yazıcı alabilirsin ticaret yapacaksan, ama hız çok önemli değilse tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bi' hevesle 3D yazıcı almak istiyorum 10 bin TL bandında bana sorun yaratmayacak yazıcı önerileriniz var mı? İlk yazıcım olacak şimdiden teşekkürler.
Hocam bu fiyatlara, sıfır olarak Ender 3 V3 Se alabilirsiniz, herşeyi otomatik gibi bir şey ama ben tavsiye etmiyorum, geçtiğimiz aylarda Cr 10 SE alarak yazıcı hayatına adım attım, sadece 1 haftada tramva yarattı, 14 bine almıştım, sürekli sorun ve kötü baskı veriyordu, aynı şekilde arkadaşım da Ender 3 V3 KE aldı, ve sürekli extruder sorunları vs. yaşadı, ben iade ettim, o kullandı. Biraz para koydum, kendimi baya zorladım, P1S aldım, hayat varmış. Ve 10TL'ye alacağın yazıcıda sadece PLA basabilirsin, açık kasada PETG genelde iyi sonuçlar vermiyor, TPU/Flex bir sıkıntı olmaz, yinede bu bütçelere sahipseniz A1 veya A1 Mini ya da AMS modülü ile birlikte(Çok renkli baskı modülü) yenilenmiş A1 Combo alabilirsiniz. Creality tavsiye etmesem de Ender 3 V3 Se az daha eklerseniz KE az daha koyarsanız da CR 10SE alabilirsiniz.

S1 eski bir yazıcı her şeyi elle ayarlanıyor, dede oldu artık tavsiye etmiyorum o sebeple.

Bambu Lab A1 Combo 3D Printer Outlet Ürün (A Kondisyonu) Tavsiye ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı