10 bin TL 3D yazıcı önerisi

Maotun209

Hectopat
Daha fazla  
(Bütçe 10000)
İlk defa bu işe giriyorum giriş için hangi ürün daha iyidir onu tam bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Benim baktığım ürünler:
*Creality ender-3 V3 SE.
*Creality ender-3 S1 Plus.
*Elegoo neptune 4 Pro.

Bu tarz ürünlere baktım hangisini önerebilirsiniz ya da başka ürün de olabilir. ( figür yapmak, elektronik projelerde prototip yapmak için kullanacağım, figürleri üretip satma işlemi de yapabilirim)

@Siyah Martı şefim sen anlıyosun gibi destek olabilirsen iyi olur açıkçası.

Bu siteden Bambu Lab modellerine bakabilirsiniz. A1 modelini tavsiye edebilirim.

B kondisyon nedir 2. el gibi sanırım.

Tam emin değilim fakat ya 2. el ya da taşıma sırasında kılcal çizik alan ürünler olsa gerek. Ama şunu söyleyebilirim ki 3D yazıcı için önemli olan şeyler değil.

Yenilenmiş ürün oluyor sanırım ama çok içim ısınmadı açıkcası

Peki A1 mini için ne düşünüyorsunuz daha mı mantıklı sizce

ELEGOO neptune 4 Pro bununla V3 SE arasında kaldım. Açıkçası yardımcı olabililirseniz çok iyi olur.

Son düzenleme:
A1 tabla kablosu yangın riski oluşturduğu için yeni tasarım kabloya geçildi, o ana kadar satılan tüm A1ler geri çağrıldı. Bu ürünler kabloları yenisiyle değiştirilenler, bazıları para iadesi aldığı için o ürünleri kozmetiklerine göre A/B sınıfı olarak yeniden satıyorlar.

A1 mini tablası A1'e göre daha küçük.

Bende Neptune 4 var ama tüm fanlarını daha sessiz fanlarla değiştirdim. Pro için ekstra ödenmesine bence gerek yok.

Son düzenleme:
A1 tabla kablosu yangın riski oluşturduğu için yeni tasarım kabloya geçildi, o ana kadar satılan tüm A1'ler geri çağrıldı. Bu ürünler kabloları yenisiyle değiştirilenler, bazıları para iadesi aldığı için o ürünleri kozmetiklerine göre a/b sınıfı olarak yeniden satıyorlar.

A1 mini tablası A1'e göre daha küçük.

Bende neptune 4 var ama tüm fanlarını daha sessiz fanlarla değiştirdim. Pro için ekstra ödemenmesine bence gerek yok.

V3 SE için ne düşünüyorsun NP4 mü sence yoksa SE mi yeni başlayan biri için dediğim gibi figür ve prototipleme için kulalnacağım, ve A1 mini için en düşünüyorsun bunlardan daha mi iyi baskı verir ya da kullanımı kolay mıdır bilginiz varsa iyi olur.

Son düzenleme:
FDM printerlarla reçineli printerlardaki baskı kalitesini yakalayamazsın, her modeli de basamazsın, bazıları SLA makinelere özel oluyor zaten.

Neptune 4, SE'den daha iyi bir makine. Baskı hızı, max nozül sıcaklığı, WiFi adaptörüyle WiFi özelliği getirme, Fluidd ekranından yönlendirme vb. artıları var.

Mini'nin baskı hacmi işimi görür diyorsan o da iyi bir seçenek, normal şartlarda seni daha az yorar ama yedek parçaları diğer opsiyonlara göre biraz tuzlu olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı