10 bin TL 4K monitör önerisi

Turkcode

Femtopat
Daha fazla  
Dostlarım 4070 Ti olan bir sistem topladım, eski monitörüm 1920x1080 144Hz. YouTube için hikayeli oyunları 4K kayıt almayı planlıyorum ve geri kalan zamanlarda Unity Unreal Engine gibi programlarda kullanacağım. Ara sıra FPS oyunlar oynayacağım FPS oyunlar çok önceliğim değil. Monitör için önerilerinizi bekliyorum kayıt almak birinci önceliğim olacak, oyun kayıtlarını 2K bir monitör veya 4K bir televizyon ile alsam güzel bir kayıt çıkar mı sizce? Buna göre bir tavsiye verirseniz sevinirim. 10 bin civarında bir bütçe ayırdım.

Yok mudur tavsiyesi olan?

Son düzenleme:
Dostlarım 4070 Ti olan bir sistem topladım, eski monitörüm 1920x1080 144Hz. YouTube için hikayeli oyunları 4K kayıt almayı planlıyorum ve geri kalan zamanlarda Unity Unreal Engine gibi programlarda kullanacağım. Ara sıra FPS oyunlar oynayacağım FPS oyunlar çok önceliğim değil. Monitör için önerilerinizi bekliyorum kayıt almak birinci önceliğim olacak, oyun kayıtlarını 2K bir monitör veya 4K bir televizyon ile alsam güzel bir kayıt çıkar mı sizce? Buna göre bir tavsiye verirseniz sevinirim. 10 bin civarında bir bütçe ayırdım.

Yok mudur tavsiyesi olan?

O kart için 2K daha iyi olur uzun ömürlülük açısından. Bunlara bakabilirsiniz:

O kart için 2K daha iyi olur uzun ömürlülük açısından. Bunlara bakabilirsiniz:

Genel olarak 2K oynayacağım fakat, kayıt alırken 4K kayıt almak istiyorum. Bu monitörlerde 4K kalitede kayıt alırken sorun yaşar mıyım?

Anlıyorum teşekkürler, 4K kaliteyi OBS üzerinden mi yoksa NVIDIA'nın kendi kayıt programında mı ayarlamak mantıklı olur?

OBS'i bilmiyorum hocam ama NVIDIA driverında Dynamic Super Resolution ayarı var. Orada 4K çözünürlüğü seçtiğinizde monitörün çözünürlüğüde 4K oluyor. O şekilde 4K video kayıt edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı