10 bin TL 4K monitör tavsiyesi

ysferdgnn

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 4K monitör almak istiyorum. Gönlüm 144 Hz olmasından yana ancak malum fiyatlar uçmuş durumda. O yüzden 60 Hz'e yönelmiş durumdayım. Hem gün içerisinde kod yazarken hem de oyun oynarken kullanacağım. Normalde kullandığım monitör Lenovo G27C-10

Aklımda iki model bulunuyor, bunlardan kullanan varsa veya başka bir model önerecek olan varsa tavsiyelerinize açığım.

ASUS TUF GAMING VG289Q1A.
Dell S2721QS.

Herkese merhaba, 4K monitör almak istiyorum. Gönlüm 144 Hz olmasından yana ancak malum fiyatlar uçmuş durumda. O yüzden 60 Hz'e yönelmiş durumdayım. Hem gün içerisinde kod yazarken hem de oyun oynarken kullanacağım. Normalde kullandığım monitör Lenovo G27C-10

Aklımda iki model bulunuyor, bunlardan kullanan varsa veya başka bir model önerecek olan varsa tavsiyelerinize açığım.

ASUS TUF GAMING VG289Q1A.
Dell S2721QS.
Ekran kartınız ne ? 3080Ti'dan güçsüz bir ekran kartı ise 2K 144Hz çok daha mantıklı olur.

Ekran kartınız ne? 3080 Ti'dan güçsüz bir ekran kartı ise 2K 144Hz çok daha mantıklı olur.

3060 Ti Ryzen 5 5600X 32 GB RAM. Aslında 4K tarafını daha çok film izlemek için istiyorum. Oyun oynarken çözünürlüğü düşürmek mantıksız olur mu sorusu da var aklımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı