2. El maalesef, taksitle gireceğim içinXiaomi XMMNT27HQ'ya bakilabilir 7-8K civarinda bir oneri istiyorsaniz. Xiaomi olmasina burun kivirirsaniz da Gigabyte G27Q var.
10K ust limit alirsak Dell G2724D var.
2. ele yonelebilirim derseniz MSI MAG274QRF-QD onerebilirim.
Bu monitörü kullanmadım ancak aynı serinin VG259QM nolu monitörü var bende. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve oldukça memnunum, tavsiye ederim.Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
G2724D'nin kontrasti daha yuksek ve daha iyi bir overshoot ve Response Time performansi sunuyor. Ek olarak 10-bit'i kayipsiz sunabilen bir DisplayPort surumu kullaniyor. G27Q ise DisplayPort bant genisligine takildigi icin 10-bit'i 120 Hz ile sunabiliyor. 10-bit acmadigin senaryoda G27Q da 144 Hz kullanilabiliyor tabii.2. El maalesef, taksitle gireceğim içinDell ve Gigabyte arasında aşırı bir fark var mı?
Iki monitor birbirinden tamamen alakasiz. Tek benzerlikleri, ikisinin de ASUS TUF olmasi. Dolayisiyla VG259QM ile memnun kalmaniz, VG27AQ3A'nin da iyi olacagi anlamina gelmez.Bu monitörü kullanmadım ancak aynı serinin VG259QM nolu monitörü var bende. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve oldukça memnunum, tavsiye ederim.
G2724, G-Sync destekliyor değil mi? Bir de Type-C kabloyla geliyormuş sanırım onu DP'ye çevirmek için ekstra bir kablo gerekir mi?G2724D'nin kontrasti daha yuksek ve daha iyi bir overshoot ve Response Time performansi sunuyor. Ek olarak 10-bit'i kayipsiz sunabilen bir DisplayPort surumu kullaniyor. G27Q ise DisplayPort bant genisligine takildigi icin 10-bit'i 120 Hz ile sunabiliyor. 10-bit acmadigin senaryoda G27Q da 144 Hz kullanilabiliyor tabii.
Asiri bir fark var midir yok mudur o kismini yan yana koymadan bilemem ama G2724D'yi daha guvenilir bir monitor olarak goruyorum ve aradaki farki verebileceklere oneriyorum.
Iki monitor birbirinden tamamen alakasiz. Tek benzerlikleri, ikisinin de ASUS TUF olmasi. Dolayisiyla VG259QM ile memnun kalmaniz, VG27AQ3A'nin da iyi olacagi anlamina gelmez.
Kutudan cikiyor.G2724, G-Sync destekliyor değil mi? Bir de Type-C kabloyla geliyormuş sanırım onu DP'ye çevirmek için ekstra bir kablo gerekir mi?
Çok teşekkür ediyorum hocam, benim de hoşuma gitti cidden. Yarın sipariş geçeceğim gibi duruyor. Gelince buraya yazarım deneyimlerimiKutudan cikiyor.
Eki Görüntüle 2073658
G-SYNC uyumlulugu mevcut.
Eki Görüntüle 2073659
Kaynak;
Dell G2724D Review
The Dell G2724D is an entry-level gaming monitor with a 27-inch screen and 1440p resolution. It has a 165Hz refresh rate, and it's designed for gamers who need a...www.rtings.com